Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nemůže zapomenout na invazi rajčat z nedávné minulosti, která si vyžádala spoustu obětí. Na celém světě platí přísný zákaz pěstování i export rajčat. Stačí jenom vyslovit slovo ´rajčata´ a již se většina lidí zhrozí. Jednoho dne se však profesor Gangreen (John Astin) pustí do zcela nového pokusu. Speciálním chemickým procesem za pomoci hudby mění lidi v rajčata a rajčata v lidi. Jediným potenciálním zachráncem světa před katastrofou se stává jeden roznášeč pizzy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

Rebbit 

všechny recenze uživatele

Takhle statečnou zeleninu jsem ještě neviděl a rajčata, která se mění na Ramba také ne. Je to velice béčkový film, neviděl jsem první díl, ale když ukazují v tomto filmu záběry z prvního dílu (aby snížili rozpočet) tak mi toto asi vážně stačilo. Nemůžu říct, že bych se vyloženě nudil, některé scény se mi překvapivě i líbili. Od teď když rozkrojím jedno rajče, se budu bát aby se mi jeho bratříček nechtěl pomstít... ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie se skvěle dělanou "paralelní" sebeparodií. Za jednu z nejlepších věcí považuji "tlačítko, které když zmáčknete, všechen plyn se neutralizuje a vy můžete bez obav otevřít dveře." :-) Jinak jde o velice silný extrakt osmdesátých let: účesy ala Madonna, jeany do půl břicha... A ten závěr... Musel jsem potom utřít televizi, jak byla z toho přesladka ulepená. :-) ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Rozhodně o něco lepší než jednička, i když paradoxně rajčat ubylo. Akorát jeden šílený profesor chce pomocí svých rajčatolidí ovládnout svět. Některé vitpy jsou opravdu dobré, ale většinou je to spíš nuda. Jako bonus oproti jedničce je jedna hyperkunda a začínající George Clooney s černejma (!!!!!!!!) vlasama. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tento film sa môže javiť, ako niečo nesledovateľné. Ale pozor, to ste tým pádom odchovanci TV trápností a ich reklamných prestávok. Na toto potrebujete mať zdravý úsudok, byť fanúšikom kinematografie a mať cit pre projekty, ktoré si zo seba robia prču už počas natáčania ( ako je to počas filmu neraz viditeľné ). Strelenejšie ako jednička, ale samozrejme že nie lepšie. ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

"Červená hrozba se vrátila !!" - "Komunisti ?" "Horšie. Rajčiny." Tak asi takto vyzerajú dialógy v tomto béčku, ktorého hodnotenie môže pokojne oscilovať od 0 do 5. Typické 80. roky, mladý Clooney, všetci háro, popová hudba a farby, papundeklové kulisy, jeansy, skrátka, mládí sa vrátilo. Pár gagov je zapamätaniahodných, väčšinou trapošina, sebaparódia asi jedna z najlepších akú som kedy videl, vložky s product placementom a nakrúcaním nemajú chybu. V podstate však 4* za uletenosť, inak by asi 3* boli adekvátnejšie. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama