Reklama

Reklama

Zmutovaná rajčata opouští pole a začínají napadat lidi. Vláda USA vše tají a povolává do boje tým vědců a malou elitní vojenskou jednotku, aby čelily vražedným rajčatům. Všechny snahy o potlačení rajčat selhávají a rajčata se naopak vyvinou do větší výbušné formy. Nakonec propuká panika, lidi čelí tvrdému útoku rajčat a USA povolává armádu. Po krvavo-kečupovém boji armáda prohrává a osud lidstva se zdá být zpečetěn. Hlavní hrdina na poslední chvíli objeví slabinu rajčat a s hrstkou přeživších se mu podaří zachránit zbytky civilizace. (merlinovic)

(více)

Recenze (43)

dopita 

všechny recenze uživatele

Málo kdy se poštěstí vidět takovouhle debilitu. Už jen ten výchozí nápad - vraždící rajčata! To fakt nemá chybu. Film je těžký béčko, řekl bych hrdý a přiznaný béčko. Tvůrcům nešlo o nic jinýho, než natočit co možná největší kravinu (viz závěrečný titulky, takový jsem ještě neviděl). Aspoň tak na mě film působí. Film občas pobaví a některý parodický šlehy se docela povedly. Filmu přesto asi v půlce dochází dech. ()

jerry12 

všechny recenze uživatele

15%. Nemůžu se rozhodnout. Jestli do tohoto filmu někdo investoval, aby zesměšnil hollywoodskou snahu vytřískat peníze snad z každého druhého námětu, pak je to dokonalé dílo hodné muzejního uznání. Je-li to však myšleno vážně, pak se obávám, že tvůrci buď už hodně dlouho něco berou, a nebo by něco měli začít brát. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Už podle názvu musí být každýmu jasný, že nepůjde o žádnou světobornou filmařinu natož pak o intelektuální zábavu. Ti co mají všech 5 pohromadě tak ti to pochopí a dívat se na to nebudou. Kdo to nepochopí a i přesto do toho půjde s očekáváním solidního filmu tak pak tady akorát hází odpady či jedno hvězdičkový hodnocení. I samotní tvůrci ví, že to je blbost na n tou. Ale i takový ptákoviny(slušně řečeno) si najdou svý příznivce. A já jsem jeden z nich. Zabijácký rajčata to už je vtipný samo o sobě. Fascinuje mě co všechno už jsem viděl v roli killera. Na závěr jen dodám, že už jsem viděl povedenější a vtipnější ujetosti ale 3 silnější hvězdy si to zaslouží. Škoda z těchto rajčat se dalo vymačkat určitě víc. ()

Feacher 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky už by na mě asi bylo moc, ač chapu tu rozporuplnost. Je to zcela záměrně udělaný takové, jaké to je... hláška "preventivně jsme obklíčili tuhle malinu" je na 5 z 5, ale na druhou stranu, je to docela hloupé, obličeje na rajčatech už nejsou úplně ono, herci poměrně nesympatičtí, možná kromě sličné tomatoložky... Ještě jeden díl na pomaštění a asi z rajčatového světa stačilo... ()

pursulus 

všechny recenze uživatele

Čestně a bez pomlouvání.¬         John de Bello si na vraždících rajčatech založil tvůrčí kariéru. Celovečerních těch snímků vznikla pod jeho vedením už pěkná řádka, navíc si sám ty příběhy píše, to je vždycky lepší, než kdyby mu to zkazil nějaký ten trouba. Taky na IMDB mu "rank" jede pěkně nahoru, to znamená, že se můžem' těšit na další díly o rajčatech. Zlý a nepřející novinář by jistě připomněl, že právě za "Útok vraždících rajčat" byl Bellův ten snímek nominován do jedné ze soutěží o nejhorší snímek roku. Nesdílím názor onoho pomyslného (avšak, jak víme, přece velmi viditelného) novináře, ani těch, kteří snímek takto nominovali, a řeknu vám vlastní definici tohoto snímku: Profesionální odpad.¬                 Ano; možná, že jiná rajčatová díla pana Bella jsou odpadem; ale "Útok" je rozhodně profesionální. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama