Reklama

Reklama

Zmutovaná rajčata opouští pole a začínají napadat lidi. Vláda USA vše tají a povolává do boje tým vědců a malou elitní vojenskou jednotku, aby čelily vražedným rajčatům. Všechny snahy o potlačení rajčat selhávají a rajčata se naopak vyvinou do větší výbušné formy. Nakonec propuká panika, lidi čelí tvrdému útoku rajčat a USA povolává armádu. Po krvavo-kečupovém boji armáda prohrává a osud lidstva se zdá být zpečetěn. Hlavní hrdina na poslední chvíli objeví slabinu rajčat a s hrstkou přeživších se mu podaří zachránit zbytky civilizace. (merlinovic)

(více)

Recenze (43)

dopita 

všechny recenze uživatele

Málo kdy se poštěstí vidět takovouhle debilitu. Už jen ten výchozí nápad - vraždící rajčata! To fakt nemá chybu. Film je těžký béčko, řekl bych hrdý a přiznaný béčko. Tvůrcům nešlo o nic jinýho, než natočit co možná největší kravinu (viz závěrečný titulky, takový jsem ještě neviděl). Aspoň tak na mě film působí. Film občas pobaví a některý parodický šlehy se docela povedly. Filmu přesto asi v půlce dochází dech. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

No, jestli tohle měla být paradajková parodie na vymývání mozků televizním pyré, děsí mě, co až do toho vlítnou okurky. Asi nastane věčná okurková sezóna a dámy vykoupí všechny pánské ochrany... Že plácám bláboly? To asi proto, že tenhle kečup byl sám jedním velkým blábolem. I když pár dobrých lekrací tu bylo, úplně k vylekání... %-o - - - P.S. A co na to papriky? ;o] . . . Howgh. - - - - - (Poprvé viděno 2.11.2011 na tv >prímatomatůl< , hodnocení 267., komentář zde jako třiadvacátý - 3.11.2011) ()

Reklama

Astinas 

všechny recenze uživatele

Je to tak strašně stupidní, až se to chvílemi stává celkem slušná zábava. Přistoupil jsem k tomu, že je to nějakej Z kovej film a nic jsem od toho nečekal, ale nakonec mě moc pobavil. Děj-no je to přímá čára, která se dá předpokládat od začátku, akorát možná si tvůrci mohli víc pohrát z těmi rajčaty si myslim, dát jim alespoň nějaký větší příběh z minulosti nebo víc se jim věnovat, ale i tak vypadala skvěle, hlavně furry rajče, to mě pobavilo nejvíc. Herci jsou... no ušli, scénář i střih, to vše nějak tak ujde. Je to prostě stupidní šílenost, která po chvíli se změnila na slušnou komedii pro zasmání. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Co si budeme nalhávat, celá série o vraždících rajčatech je jedno béčko vedle druhého... Zatímco u prvního dílů se tvůrci snažili o vážné vyznění, od druhého pochopili, že tudy cesta nevede a udělali z rajčat parodii... Sice ne úplně vtipnou, plnou béčkových herců a mnoha nudných scén, ale samotný nápad o vraždících rajčatech je natolik ujetý, že nemohu dát u žádného dílu odpad... A když v tomto díle připočtu několik skvělých parodujících scén na slavnější horory a geniálního Seana Astina, vychází mi z toho poměrně koukatelná záležitost... Samozřejmě záleží na míře úchylnosti vašeho smyslu pro humor... Já ho mám úchylný dost... Myslím tím, smysl pro humor... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Námět je vtipný prvních 10 minut, pak už nijak negraduje a jede se to nejobyčejnější schéma z nejobyčejnějších. A nedopadne to nijak jinak, než že to strašně nudí, je to málo bizarní a všechny vtipy zní poněkud unyle. Mít to pod palcem Troma, vzniklo by s největší pravděpodobností něco povedeného, ale takhle to může soutěžit jen o nejpromarněnější komediální potenciál všech dob. 1* ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama