Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Tři nejlepší kamarádi prokládají práci zábavou, randěním, divokými pařbami a sem tam zabrousí i do politiky. Pěkně ostrá satira o životě dvacátníků v Melbourne. (Netflix)

Recenze (3)

riza-do 

všechny recenze uživatele

Hlavní postavy ve složení malé protivné aktivistky za úplně všechno, maximálně roztomilé "brown" muslimky a drag queen gay umělce, které si člověk prostě musí zamilovat; gender, sexualita, rasismus, feminismus, politika, ochrana zvířat, dětská práce.. to vše z Melbourne a s takovým nábojem a guilty pleasure, že mít toho několik sérii, tak nejdu spát, dokud to celé nezkouknu. Dvacetiminutové díly doslova sprintují od jedné zápletky k další, že diváka nakonec brzdí jen závěrečné titulky. Tady bude svět v totálním nepořádku jen pokud nepřidají další série. ()

Puddle 

všechny recenze uživatele

Skvělé, provokativní. Pro nás trochu méně tradiční zasazení do Austrálie. Klidně bych si dal za čas ještě jednou. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Chcete mi říct, že se dá udělat sranda z tzv. "woke aktivistů" i bez zmínění 52 genderů, identifikování se jako něčeho a toalet jako známky úpadku západu? A že je to navíc na rozdíl od zmíněného zábavné? No to je tedy šok. Jestli to nebude tím, že tohle se snaží primárně o humor, zatímco těm různým pravicovým rádoby komikům jde hlavně o to potvrdit lidem jejich předpoklady, místo smíchu získat hlavně potlesk a přikývnutí za "ano, tohle je s tím moderním světem špatně" a získat tím to správné pobouření. Humor je podružný. Zde naštěstí ne a hned se to projeví. Postavy jsou příšerní lidé, vytvářející příšerné, ale hlavně hodně vtipné situace. Nelze jinak, než je nesnášet a přát jim jen to nejhorší a stejně se těšit na další  jejich příběhy. 75 % za některá hluchá místa. ()

Reklama

Reklama