Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mary-Kate a Ashley se ocitly ve městě nad řekou Temží, aby tam spolu s dalšími teenagery zkusily řídit celý svět. I při všech zmatcích, které na ně čekají, si buďte jisti, že obě blondýnky zažijí správnou dávku dobrodružství, legrace a zavedou vás na mejdany, kde to opravdu frčí. Sestry Olsenovy zase řádí a vy musíte být u toho! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (43)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Sice jediná věc, u které jsem se skutečně zasmála, byla ta hláška s Voldemortem (viz komentář novoten), ale i tak to nebylo tak špatné. Když člověk vidí i ty jejich naprosté propadáky (Výlet do Říma, Sestry na Bahamách, atd), tak ho dokonce tento film i trochu překvapí. ~(3,3)~ ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Nemůžete po mně chtít objektivitu. Tenhle film je podle mě z těch Olsenkovských zdaleka nejlepší a to nejenom proto, že jsem se díky němu platonicky zamilovala do Jesseho Spencera. EDIT: Mýlila jsem se. Po několika letech koukám na Olsenkovské filmy znovu a s hořkostí zjišťuju, že čím byla dvojčata starší, tím méně uměla hrát. A v Londýně už jim je čtrnáct, takže se na to v podstatě nedá koukat. Vděčím Sestrám v Londýně za vnuknutí geniálního nápadu na akci, které bych se chtěla zúčastnit (a zúčastnila - nejednou) a za objevení toho Jesseho. Ale film jako takový za moc vážně nestojí... ()

Reklama

lulundia 

všechny recenze uživatele

Podle ostatních názorů tady mám pocit, že vzniklo něco hluboce podřadného, a přitom vůbec o žádnou katastrofu nejde. pokud máte chuť na něco oddechového, a chcete se pobavit, jde o správný výběr. neříkám, že film vám změní život, ale třeba pro někoho, kdo v Londýně byl (můj případ) a má k této zemi kladný vztah, se může film stát sympatickou vzpomínkou. Olsenky jsem rozhodně už viděla v horších filmech než je tenhle. K filmu se ráda vracím i po letech. což je pro mě dostatečné plus. I tady se může osvědčit vlastní názor - koukněte se a uvidíte, jestli se vám film líbil, já doporučuju, dát tomu ještě šanci :-). ()

choze 

všechny recenze uživatele

Mnohem slabší než JEDEN DEN V NEW YORKU, kde je tentýž koncept "šprťácká Olsenka a nezodpovědná Olsenka razí do města a balí kluky" zpracován podstatně lépe (povahové rozdíly jsou mnohem vyhrocenější) a zábavněji. A ty neustále klípky a záběry z videokamery akorát ilustrují bezradnost scénáře a režie a otravují. Nuda. ()

Mauric odpad!

všechny recenze uživatele

Americká exkurze "uťápnutou" zemí jejich bývalých otrokářů pro teenagery. Oči krvácí, mozek leze ušima a hlava se vám pokouší vyšroubovat a odletět. Konfrontace ameriky a spojeného království vyznívá jasně pro úžásnou ameriku a neherečky Olsenovy jsou obřím trnem v oku stejně jako záběry z videokamery. Nejspíš jsou na mě tyhle filmy moc cool. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Londýně (Anglie, Velká Británie) a ve městech Glendale a Los Angeles (USA). (GASTON73)

Reklama

Reklama