Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Manželský pár vyrazí na odlehlou chatu s jediným cílem: zabít toho druhého, a skoncovat tak s manželstvím. Brzy jim ale začne hrozit ještě větší nebezpečí. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (333)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Cynická komedie, podvratná a po Wirkolovsku krvavá. Manželé se po letech nemohou vystát tak se navzájem pozvou na chatu s cílem jeden druhého navzájem zabít. Rapace je úžasně dvojaká a Hennieho transformace v průběhu závěrečné poloviny obdivuhodná. Vysvětlovací vracečky roztroušené po celém filmu nepůsobí jako laciné berličky, ale nesou v sobě velkou porci typického norského humoru. Závěr je dokonalým odrazem dnešní doby. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se, ale během závěrečné půlhodiny, která všechno akorát zbytečně natahovala, mě to nějak přešlo. Kdyby se děj podařilo víc zhustit a film by pak byl o těch 30 minut kratší, byl bych určitě spokojenější. Tak či tak ale tahle krvárna za vidění stojí, ať už jste fanoušci Tommyho Wirkoly, Noomi Rapace nebo prostě tohoto  svérázného "tarantino-light" žánru. ()

Reklama

slord 

všechny recenze uživatele

Brutálna a zábavná pecka, o ktorej som do včera nemal šajn, ale užil som si ju veľmi. Mix žánrov je namiešaný výborne a krvou sa nešetrí. Wirkola servíruje skoro až tarantinovskú zábavu so všetkým čo k tomu patrí a musím povedať, že si ma získal a zožral som mu to aj s navijakom. Takéto filmové prekvapenia mám veľmi rád. 9/10 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Vyvedený film, který pohodářům zahýbe bránicí stejně snadno, jako dokáže citlivějším jedincům zvednout žaludek. Norští tvůrci se toho nebáli a záležitost, jež mohla být tuctovou home invasion, vyšperkovali tak, že by se za ni nemusel stydět ani Quentin Tarantino. Jen by mu tam asi chyběly dvě hodiny řečnění:-) Snímek to byl velmi násilný, lidská anatomie tu byla krutě řezána, bodána, střílena, sekačkována, trhána i tříštěna, pročež se porůznu povalovala okolo a ulpívala na všem možném ve stavu pevném i polotekutém, a přesto všechno nechybělo i značné množství kvalitního (převážně černého) humoru. Nebýt toho, že postava Noomi Rapace vykazovala odolnost T- 1000, přihodil bych i pátý kousek, takhle musí stačit lepší čtyři. 4*+ ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tommy Wirkola už kdysi překvapil s jeho 7 životů a Jeníček a Mařenka, ale tohle mi kupodivu zas tak nesedlo. Předem nutno říct, že jde o trochu jiný film, než co by si člověk představil pod klasickým Norskem. První půlka je za mě trochu těžkopádná, nicméně pak už se film rozjede a dokáže relativně bez újmy zabavit. Nápad o třech vězeňských utečencích v domě není nic bůhvíjak originálního, herecky jde o průměr a jinak film ničím obecně nestrhne. Taková obyčejná kříženina parodické komedie a home invasionu se slušným gore, která jede ale v obou směrech jen napůl a moc mi to k sobě ve výsledku nešlo. Celou dobu jsem měl zkrátka takový pocit, že je mi jedno, co se ve filmu bude dál dít. Zlatý průměr - nic, co by se nedalo překousnout, na druhou stranu nic, nad čím bych jásal jako zdejší kolegové. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • V scéne, keď Lars (Aksel Hennie) pláva za člnom, po vylezení na palubu zostane úplne suchý. (_marduk_)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v nórskom mestečku Harestua, neďaleko Osla. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama