Reklama

Reklama

Co jsme komu všichni udělali?

  • Francie Qu'est-ce qu'on a tous fait au Bon Dieu ? (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Claude a Marie Verneuilovi v prvním filmu provdali i čtvrtou dceru a ve druhém úspěšně udrželi všechny své dcery i jejich rodiny ve Francii. A právě když se jim je podařilo přesvědčit, aby nikam neodjížděli, nečekali, že všichni skončí v jejich malebném Chinonu a budou je mít víceméně pořád za krkem. Za péči a starostlivost se jim dcery i se svými rodinami chtějí odvděčit a využijí k tomu skutečnost, že Claude a Marie slaví čtyřicet let společného života. Začnou pro ně připravovat velkou oslavu v jejich rodinném domě, a protože to musí být oslava opravdu pořádná, pozvou do Francie i rodiče svých manželů. Claude a Marie tak budou muset pod svou střechou přivítat rodiče zeťáků Rachida, Davida, Chaa a Charlese. Tento „rodinný“ sraz slibuje, že bude hodně bohatý na nejrůznější události. Stačí k tomu už jen to, že tyto rodiny jsou z nejrůznějších koutů světa a rozhodně je nespojuje ani stejná víra. Nechte se překvapit a hlavně pobavit. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (98)

William_ 

všechny recenze uživatele

Jedná se o naprosto dokonale zpracovanou trilogii, kterou doporučuju všem. Víc multi-kulti rodinu snad nikde v kinematografii nenajdete a ty rozhovory mezi jednotlivými rodinami jsou naprosto skvělé a zaručeně Vás pobaví. Stále jako nejlepší považuji první díl, ale toto 3. pokračování nedělá nic špatně, a dle mého je stejně kvalitní, ba i o špetku lepší než díl druhý. Zde se totiž setkáme i s rodiči synů. O zábavu tak bude postaráno. Stále to však není nic převratného a poslední 2 filmy těží co se dá ze slávy prvního filmu, proto to na více než 3 hvězdičky nebude, ale snímek hlavně s dabingem pana Donutila a Elišky Balzarové vřele doporučuji. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Co chcete dělat když trávíte Silvestr doma a v TV běží klasicky 💩? Já to vyřešil tak, že jsme si pustili nějaký komedie. Třetí setkání s Claude a Marie Verneuilovi jejich dcerami a jejich manželi a tentokráte i se všemi rodiči manželů dcer. První díl byl pro mě nadstandardní zábavou kterou jsem ocenil 4hvědami. Druhej díl(pokračování) už bylo o něco slabší ale pořád šlo o velice dobrou zábavu. Silnější 3hvězdy. Tenhle třetí film je za mě už jen slabým pokusem o to vymáčknout z téhle rodinky ještě co se dá. Ono by se asi ještě dalo. Už to ale taková prdel nebyla. S odřenýma ušima ty 3hvězdy dám. Oproti předchozím dílům je to ale hodně slabý. Pořád jde ale o příjemnou odreagovačku a pokud jste viděli předchozí díly tak i jakousi povinnost. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Tretí krát viacmenej to isté. Na jedno pozretie trojka Čo sme komu urobili asi málokoho pohorší. Kadencia hlášok a môjho smiechu sa však každým dielom znižuje, podobne ako počet nových vtipov a humorných situácií, ktorý sa v trojke začína nebezpečne blížiť k číslu nula. A aj keď mi je rodinka Verneuilových ( a aj ostatných príbuzných rodín) vlastne vcelku sympatická, s prípadnou štvorkou by som bol už opatrný... 55% ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Přestože jde o třetí díl, humor z tohoto ranku mě neomrzel. Svižné, uhozené, s výborným českým dabingem, téměř plný sál se válel smíchy a já taky. Výhodou je, že člověk ví, na co asi jde a je moc fajn, když výsledek předčí jeho očekávání. U komedie takového zrna, ráda odpustím i několik lacinějších fórků. Koho oslovily předchozí díly, mohl by být opět, ve společnosti šílené rodinky, spokojen. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Po velkém úspěchu filmu Co jsme komu udělali? následoval nevyhnutelně (lehce slabší) druhý díl i ten měl dá se říct úspěch a tak si tvůrci dali s odstupem dalších tří let třetí pokračování. Jak ještě můžeme posunout naše multikulturní komediální snažení? Pozveme od „rasově pestrých“ zeťáků také jejich rodiny, ne? :-) Pro mě to byla překvapivě opět velmi dobrá zábava, která stále funguje. Byl to jednoduše fajn filmový večer v přítomnosti všech starých známých. Jedním z plusů je stále stejné obsazení dobře vybíraných herců. Christian Clavier a Pascal N’Zonzi byli opět nejlepší, ale ani zbytek osazenstva to moc nekazí. Pokud se vám předchozí díly líbily, budete spokojeni i tentokrát. Z mého pohledu je poslední část lepší než dvojka. Jedinou mou podstatnější výtkou je postava Němce, který tam byl zbytečný a navíc jeho linka přecházela místy až do parodie, což mi nesedlo a bylo na sílu. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Oproti vzducholodím se nedá horkovzdušný balon řídit (pouze využíváním větru jde lehce směrovat), a proto není možné přistát na konkrétní místo jako ve filmu. (Ace.A.T.L.)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Reklama

Reklama