Reklama

Reklama

Mladá advokátka Kate se při projednávání obyčejné rozvodové pře kubánského boháče Juantoreny dostane na stopu loupeže provedené bandou bývalých agentů KGB, v čele se zabijákem Kazakem. Jen náhodou unikne prvním útokům, dokonce i poté, co ji detektiv Max Kirkpatrick ukryje na tajném místě a ona se neopatrným telefonátem prozradí. Maxovi se povede další útok odrazit, dostat Kate pryč a spojit se s FBI. Vzápětí se však ukáže, že dvojice nemůže důvěřovat vůbec nikomu. Sice se jim daří unikat dalším útokům, a dokonce odhalit, kdo a proč chce Kate zabít, jak dlouho však jim štěstí bude přát. (TV Nova)

(více)

Recenze (141)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak, jen pár průměrně akčních záběrů, slabší atmosféra, bohužel i řada logických nesrovnalostí, které se divák snaží překousnout, jak jen to jde..Podle mě problém filmu je, že není příliš originální a lehce kopíruje něco, co už tady bylo.Hlavním magnetem filmu (páni si přijdou na své) je pak bezesporu světová top star s krasnou pihou na tváři Cindy Crawfordová (dokonce částečně odhalená, snad bez dublérky), bez ní by byl film o ničem. Zajímavý komentář: Pshimi ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Mocná KGB se netrefí do ubohý právničky. Není divu, že se Vaše země rozpadla." Nemám nejmenší slabost pro vychrtlé věšáky na prádlo, ale Cindy Crawford je úplně jiná liga. Jen kvůli její vizáži patrně vznikl tento snímek, ve kterém sice jako advokátka Kate neustále prchá, ale přesto si vždy najde čas na učesání, převlečení, boty na vysokém podpatku a trochu sexu. Přiznám se, že jinak bych to snad ani nechtěl a nic víc jsem od toho nečekal. Chvílemi to dokonce bylo vtipné, o což se nejprve starala temperamentní bejvalka Rita, poté to převzal jedinečně uvolněný šéf Meyerson a nakonec se přidal i ruský gauner Kazak trefně namluveným vzkazem na záznamníku. A kdyby se hrdina Max styděl, tak mu levně udělám dabléra na tu soulož ve vlaku. ()

Reklama

RedRose 

všechny recenze uživatele

Kdyby to ted nebylo v televizi, tak bych na nej asi zapomel... A to by byla skoda! Lehce podprumerny "pribeh", hodne podprumerni protivnici typu "hacker, ktery dokaze vsechno" a v podstate nehrajici (ani nemusi ;-)), ale krasna Cindy a vedle ni W. Baldwin, ktery se snazi co mu sily staci, aby to cele zachranil. Kdyz to cele shrnu, tak se mi to i pres vsechny vyhrady libilo! Videl jsem to uz cca 5x, a klidne se za cas podivam jeste jednou, takze i to hodnoceni musi byt na takove urovni a pokud jsem ochoten se na to podivat jeste jednou, tak tomu mene nez tri dat prece nemuzu, a tohle jsem videl uz vicekrat... ()

5150 

všechny recenze uživatele

Potenciál Cindy Crawford je výborně využitý a sympatický William Baldwin se k ní docela hodí. Navíc Salma Hayek (ve stejném roce se proslavila v rodriguezově filmu DESPERADO) v hezké mini roličce.. Akčních scén dostatek, několik zábavných momentů se také najde a díky svižné režii a příjemné stopáži, to na jedno zkouknutí docela pobaví. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Vcelku atraktivní hollywoodská akčňárna, která se může pochlubit především strhujícím tempem, které má při solidní stopáží téměř explozivní drajv. Cindy Crawford není dobrá herečka, avšak jako sexy symbol? Proč ne. Baldwin je překvapivě sympatický a dohromady tvoří solidní dvojku. I když scénář je jednoduchoučký a dějových nedostatků je zde dost, na všechno zapomeneme díky strhující a překvapivě zručně natočené akci. Je jí tu hodně a dobře se na ní kouká (opravdu geniálně nasnímaná je scéna výbuchu apartmánu). Za pozornost stojí i atmosferická hudba Marka Manciny. Béčkovitá jednohubka jak vyšitá. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Cindy Crawford byla v roce 1995 za svou roli nominována na Zlatou malinu v kategoriích nejhorší herečka, nejhorší objev roku a společně s Williamem Baldwinem také v kategorii nejhorší filmový pár. (Terva)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu od Pauly Gosling. Stejnou knihou byl inspirováni film Kobra (1986). (Terva)
  • Ve scéně v garážích, kdy dojde ke vraždě policisty, je v jednom ze záběrů vidět krev na okénku spolujezdce ještě dříve, než ke konfliktu dojde. (Ondrasss)

Reklama

Reklama