Reklama

Reklama

Slumber Party Massacre

TV spot

Videa (1)

TV spot

Recenze (13)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Spoilery Tohle je snad nejdebilnější slasher co kdy vznikl, ale to nevadí jelikož jsem se bavil a o to asi šlo. Originál z roku 1982 jsem neviděl ani ty 4 pokračování co potom vznikly tak, že nebudu srovnávat. Vrah vypadá v každé scéně jak kdyby pohonil a postavy mají tolik šancí ho zabít a dokáže to až jedna v boji jedna na jednoho normálně by to nevadilo, ale hned na začátku se dozvíme, že se na něho chystají tak, že by po něm měly jít všechny naráz ne jedna a ostatní na ni jen čumět to, že je pořád na jednom místě radši neřeším .    Konec dokonce vykrádá i původní pátek třináctého.  P.s. motivace vraha k vraždění je to, že se  šel podívat do chaty kde se lidi bavily to ho nasralo a rozhodl se zabíjet co to do háje je? P.s.2 ve filmu je několik scén detailních jak se kluci vyslečou a  hrají polštářovou bitvu a jak jeden z nich se začne sprchovat údajně je to i  v originálu asi, aby tvůrci potěšili i ženské publikum P.s. 3 filmová chyba poté co ho zabijou jedna z nich do něho začne bodat nožem až krev cáká i do kamery  a další později do něho seká mačetou nicméně v scéně před tím než ho zakryjou není od krve vůbec a pak jak ho zakryjou je ta deka krvavá. 60 procent ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další z dlouhé řádky zbytečných a špatných slasherů, ve kterém vrahoun s nepraktickým dlouhým vrtákem krosí mládežníky na výletních chatách. Herečky i herci tak špatní, že jsem si občas říkal, jestli to není schválně. Samotné vraždy nebyly nic extra, ale to oldschoolové gumové gore dokázalo trošku potěšit. Hlavní záporák byl bez masky a jeho průvodním jevem byly vykulené oči a hlava stočená do strany, což byla občas sranda sledovat. Ale fakt jen občas. Občasné záchvěvy humoru místy působily nadějně, ale nakonec přišly vniveč. Tohle doporučit nelze. Tedy pokud nehledáte něco fakt tupého a fakt špatného. 10% ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Russ Thorn, alias vrtákový zabiják, na kterého jsem narazil až dnes, při sledování retro jedničky, se mi ale do paměti moc nezaryje. Za prvé,  je to vrah bez masky, což je snad úplně první Slasher, který to má v tomhle ohledu celkem na háku, ale oukey beru to, u jedničky mi to dost vadilo, tady už jsem to tolik neřešil, navíc zde byla záporná postava alespoň víc slizčí a za druhé, není to vůbec v ničem originální od ostatních Slasherů. Gore je určitě lepší (Ještě aby ne, jednička je '82) nechybí pár pěkných krvavých scén, ale zase, u jedničky žádná smrt co by mi utkvěla v hlavě a ani zde není buhvíjaká brutální scéna, kterou bych si hned vybavil, při přečtení názvu u tohodle Hororu. A co nejvíce zamrzí o proti jedničce, je totální absence nahoty. No takhle, režii a scénář mají na starosti ženské a tak tu máme polštářovou bitvu a scénu ve sprše s detailem na cecky v mužském podání ! Bleh. Za mě, slabší průměr, horší 3*, nic, co bych chtěl v budoucnu vidět znovu. (21. hodnocení, 3. komentář, Full HD)  ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nic proti odlehčeným až zparodovaným vyvražďovačkám, ba naopak, tenhle žánr já tuze rád. Ale tahle párty byla odlehčená a zparodovaná na můj vkus až příliš, méně by bývalo bylo více. Spíše než zábavný mi děj přišel většinou trapný. A byla mi silně protivná Zula... Zulka... Zulyně... sakra prostě ta pizda v hlavní roli. Naopak pobavilo mě třeba prohození genderových stereotypů; proč by se ve slasherech měly furt ukazovat jenom ženské cecky, taky dámské oko se chce přece pokochat pohledem na osvalené polonahé mladíky při polštářovkách nebo ve sprše. I vyšinutec s vrtákem byl skvělá figura, jehož představitel mi připomněl mladého Kryšpína Glovera. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Obyčejný a tak trochu zbytečný remake slasheru z 80. let od SyFy, který opravdu nemá čím zaujmout.Vrah je divákovi znám už od úvodních minut, takže typická hra na vraha tu chybí, vrah navíc nemá ani masku a docela vtipně se xichtí, oceňuji alespoň netradiční zbraň v podobě vrtáku, ale s tím se moc zajímavých vražd vymyslet nedá. Vizuálně průměrné televizní béčko, typicky hloupoučké, na baby se celkem dobře kouká ( nahota však chybí), ale dokázal bych si představit lepší cásting no a samotné vraždy jsou celkem ucházející, sice nic šíleného ani zapamatovatelného, ale snaha tam cítit je.Doporučit se film moc nedá, není tu k vidění něco, co by divák nikde jinde neviděl a zaryté fanoušky Slasherů taktéž moc nepotěší, byť úplně nekoukatelná sračka to není.Příběh 2/5, Akce 2/5, Humor 1/5, Násilí 3/5, Zábavnost 3/5 Hudba 2/5, Vizuál 2/5, Atmosféra 2/5, Napětí 2/5, Emoce 1/5, Herci 2/5. 4/10. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama