Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tentokrát Herkules putuje do říše mrtvých, musí zachránit vesnici, kde puká země a otvírá se jícen podsvětí. Vydává se na cestu a netuší, že bohyně Héra sleduje každý jeho krok a ohrožuje všechno, co je mu drahé. Hrdina však odhalí každou lest... (oficiální text distributora)

Recenze (54)

Sancty 

všechny recenze uživatele

Štvrtý film o Herkulesovi so Sorbom. Na vtedajšie pomery stále parádne spracované. Jasné, hovorí zo mňa nostalgia ako sviňa. Samozrejme je to scenáristický hnoj, CGI hnusné ako sa na 90' roky patrí, brakové kulisy, divné handry, srandovné bitky. Zo všetkých tých Legendary Journeys má toto ku gréckej mytológii najbližšie. Takže pre tentokrát Herakles. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dost dobré na to, že je to televizní film. Kevinovi Sorbovi role Herkula skvěle sedla a on má herecký talent, ale škoda že ho nezůžitkoval lépe a v pozdější době nehrál v dobrých filmech. Snímek hýří nápady, triky nejsou vůbec špatné a má to dynamický děj. Bavilo mě to a ani seriál Herkules nebyl k zahození. A kromě toho moc filmů s tematikou bájné mytologie v poslední době nevzniklo. Já tedy o žádném nevím. ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Po tolika letech už Herkules v podsvětí vyznívá trochu přihlouple, ale na druhou stranu tenkrát to v rámci TV tvorby patřilo k tomu nejlepšímu. Nostalgie je sviňa a jako člověku, který na těchto filmech vyrůstal, to i dnes přijde fajn. Jinak s odstupem musím konstatovat, že začátek je trochu nudnější, ale scény s Kerberem nezestárly. Herkules v podsvětí však ani kdysi nepatřil k mým nejoblíbenějším z pětice TV filmů o Herkulovi. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Tentokrát Hercules (Kevin Sorbo) půjde až do podsvětí. Film ničím extra nepřekvapí,ale zárověn ani neurazí a tak se bude především líbit těm co se líbili i předchozí filmy. Po vizuálních, letitých efektech film působí stále skvěle a film je dalším super přírůstkem do Herculova dobrodružství. Proto film ocení především děti a fandové Hercula se Sorbem. ( 78 procent ) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dlho  som si myslel  v 90. rokoch, ze Herkules  nakopne karieru Kevina Sorba, hoci som vzdy tvrdil, ze nevie hrat. No ako vidno, mylil som sa. Je pravda, ze Kevin Sorbo tu ma brutalnu kondicku - to mal v 1994 ale aj isty Segos, dnes znamy skor ako Seagalosaurus, Sorbo ma dodnes  tu vyhodu ze nie je Sorbosaurus. Dobre, zasmiali sme sa, teraz vazne. Tiet ofilmy sli  vzdy bud v sobotu vecer alebo v nedelu rano, ako malemu  sa mi to strasne pacilo, Anthony Quinn /lev Pouste, Stvanci 1979/ ako Zeus bol na urovni, herkules kazdemu pomahal. Bill Norton je ale nevyrazny reziser, nic poriadne dodnes  nenatocil  : 55 % ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama