Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je odklízení nepohodlných mrtvol nová forma podnikání podobně jako střelba na objednávku? Do jaké hloubky se dokážou ponořit policejní potápěči a co nakonec pachatele usvědčí? A podaří se policejní akci utajit, než ji média prozradí pachatelům? (Česká televize)

Recenze (69)

salahadin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bartoš konečně součástí seriálu (nějak mi sem v předchozích dílech neseděl). Linka s Tůmovým kámošem začíná dostávat pěkný obrátky. Lovení sudů perfektní. Po otevření sudu nevečeřte. Jediný problém mám trochu se scénou, kdy jde Tůma vrátit mobil a nějaký drobný. To se jako fakt nechá polechtat Bezmozkem, stáhne vocas, mobil a drobný si zase vezme zpátky a bude poslušnej polda? Ale jinak tip-top. ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nesrovnávala bych to s Pustinou, jako někteří zdejší uživatelé, ta je přece jenom ještě hutnější a depresivnější, ale i tak jsou Devadesátky velmi dobrým seriálem. Dokonce díl od dílu lepším, atmosféričtějším, syrovějším. Martin Finger a Ondra Sokol to táhli od začátku, posledním dílem se k nim však přidal i dosud ne úplně výrazný Kryštof Bartoš. Kdyby to bylo více o otevírání sudů a méně o poradách policie, šla bych s hodnocením ještě výše. Silné 3*. ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je fakt nášup, každým dílem to graduje takovým způsobem, že nelze od obrazovky odtrhnout oči. Masakr, toto je fakt liga!! Krásná práce maskérů mrtvoly vylovené v prvním sudu. Hudba začíná jít do více rozměrů a já jsem naprosto nadšen! Nevím, co furt lidi nadávají na Sokola, postavu Tůmy hraje naprosto s přehledem. Co mě ale fakt mrzí je to, že už bude díl poslední. Věřím, že to zakončení bude bomba! ()

Stružák odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, šeď, šeď. To jsem se zas jednou těšil na zajímavou minisérii... I ejhle, jak jsem se zklamal! Celá série je šíleně uloudaná od začátku a pátej díl to zatím korunoval. Není to ani herectví, ani dokument, není to vůbec, ale vůbec nic. Technicky to je protivný zběsilou kamerou a nerytmickým střihem, postavy jsou zmatečný, herci nehrajou – tyvole ty snad fakt ty svoje repliky čtou někde z taháku, hudba není pro jistotu vůbec nikde. Bebjak dostal zajímavou předlohu, ze který mohl hodně vytřískat, místo toho dal všem divákům přes hubu sám. Já už si jako ten kalich hořkosti dopiju do dna a na poslední díl se podívám, ale mám dojem, že "filmový" Devadesátky ve mě zanechaj stejnou pachuť jak ty reálný. ()

Jozka7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tíživé dusno před bouří, která se zjevně strhne v posledním díle. Titěrná, zejména administrativní práce před realizací, bez ohledu na spánek, jídlo, rodinu, jelikož pokud vše nebude na 105%, mohou jít roky práce do kopru. Tihle lidi jsou pro společnost k nezaplacení. Samozřejmě mimo těch, kteří mají svého Arména ve skříni… ()

Galerie (17)

Zajímavosti (11)

  • Podezřelý Chodounský (Viktor Zavadil) vynáší odpadky v plastikových pytlích na odpad, které v roce 1995 ještě nebyly v Česku běžně používané. (melica)
  • V 58. minutě je vidět budova Urologické kliniky VFN, která je zde prezentována jako budova PČR Středočeského kraje. (Winster)
  • Před vytažením druhého sudu Kozák skočí po hlavě do vody. V zápětí, po epizodě s novináři, stojí na palubě člunu a má suché vlasy i plavky, což lze poznat, když má na sobě tričko, jelikož to je suché, přitom když měl mokré plavky, tak by mělo být tričko také mokré. (Brain)

Reklama

Reklama