Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdinové Earthrealm jsou napadeni Shao Kahnem a jeho armádou, což vede k velkému násilí a krveprolití. Lord Raiden osloví Elder Gods, aby navrhl řešení, a to závěrečný turnaj mezi Outworld a Earthrealm, kde se zapojí Johnny Cage, Sonya Blade a Jax. Scorpion se vydává na cestu, aby našel mystické prsteny, které by se mohly dostat do nesprávných rukou ke zničení vesmíru. Osud, který visí na vlásku, je nyní v jejich rukou. (HanzoBureshi)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (40)

H34D 

všechny recenze uživatele

Mortal Kombat zejména po posledních pár videoherních dílech tvoří již docela objemné univerzum plné různých postav, klanů, minizápletek i celých světových epoch, takže napsat film z tohoto světa není extra těžké a naopak je to docela vděčné. Proto nemohu projevit slitování jak s posledním hraným Mortal Kombatem, tak tímto animákem. Jakkoli je úvod silný a vtahující, tak posléze se ukáže, že film je obsahově prázdný a hloupý. Velká část je věnována soubojům, což osobně příliš nechápu. Musím trvat na tom, že pořádná bitka bude vždy vypadat a působit lépe mezi hranými herci s reálnou choreografií, než v animáku. 6/10 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mne to prišlo podobne dobré ako predošlý Scorpion’s Revenge. Aj keď ten bol o chlp lepší, predsa len bol origin Hanza zaujímavejší. Tu v pokračovaní už išlo do tuhého a turnaj fičí na plné obrátky. Je tu hromada akčných scén, známych postav, ktoré fanúšikov potešia (mňa najviac potešil Cyrax a Sektor, ale aj Sub Zero a Smoke, či smrteľný Raiden). Mortal Kombat mám rád a aj keď to mohlo byť lepšie, nenudil som sa, skôr príjemne bavil s postavami, ktoré už roky poznám. 90% - 5* ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Stejně jako první díl absolutní masakr. Všechny kouzla, fatality, obrovská porce brutality, nečekané úmrtí hlavních postav a +/- příběh druhé hry. Tvůrci dokonce ukázali (marnou) obranu pomocí moderních zbraní. Mínusy bych našel, je to brutálně přepálený, občas s šíleným střihem a ty postavy a dějové linie z dalších dílů byly zbytečné. Ale jako fanoušek světa Mortal Kombatu nemůžu jinak než 5*. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Mortal Kombat Legends 2” mě překvapivě sedl stejně (možná malinko více) než předchozí Scorpio. Dějem je to prakticky pokračování předchozího,  známe tváře jsou zpět a sem tam vytržená páteř také dojmu neuškodila. Takže celkem nechápu ten propad v hodnocení. Jasně rozhořčení nad scénářem si umím představit (“realms merge/unmerge” v akci…. Ach můj Raidene), i tak… sakra je to Mortal Combat a přijde mi lépe natočený (resp. animovaný) i stříhaný než minule Scorpio. ()

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Niektoré veci z MK nikdy neomrzia (fatality, brutality, gore) avšak množstvo ostatných už lezie hore krkom. Liu Kang zase OP? Kung Lao opäť DEAD? Johnny Cage navždy DICK? Po 11, či koľko hrách, 3 filmoch, zopár animákoch, a seriáloch je to všetko na jedno kopyto. Chcelo by to niečo originálne alebo jednotlivým postavám dať spin offy... Chápem, nie každý pozná MK a animák je cesta ku hrám, ale pre hardcore fanúšikov bude lepšie hrať iba hry. A animácia je v niektorých scénach fakt BLEEE... ()

Galerie (133)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama