Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdinové Earthrealm jsou napadeni Shao Kahnem a jeho armádou, což vede k velkému násilí a krveprolití. Lord Raiden osloví Elder Gods, aby navrhl řešení, a to závěrečný turnaj mezi Outworld a Earthrealm, kde se zapojí Johnny Cage, Sonya Blade a Jax. Scorpion se vydává na cestu, aby našel mystické prsteny, které by se mohly dostat do nesprávných rukou ke zničení vesmíru. Osud, který visí na vlásku, je nyní v jejich rukou. (HanzoBureshi)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (40)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Jestli tohle mělo být pokračování MK Legends: Scorpion's Revange, tak já jsem vánoční kaktus... Víc jsem se smál (ne kladně) než si příběh užíval. Všechny postavy, střihy, animace, hudba, všechno je tam idiotické. Jednu chvíli tam jde Jax proti Shao Khanovi, ten mu trhá ruce, střih, po minutě je v klidu a připraven k dalšímu boji, i když prohrál. Wtf :-D A těchto okamžiků je to plné. Nemá cenu dál popisovat, Zmatkovitost nadevše 30 % ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

O něco menší šleha než jednička, která přišla překvapivě rychle a jsem zvědav, zda-li budou ještě animované díly. Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge mě v době premiéry zasáhlo fakt dost a jsem hodně rád za animovanou tvorbu studia Warner, snad to momentální šrty až příliš nezaříznou. Tak bude dřív další hra nebo animák? Obojí trvá dlouho. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Stejně jako první díl absolutní masakr. Všechny kouzla, fatality, obrovská porce brutality, nečekané úmrtí hlavních postav a +/- příběh druhé hry. Tvůrci dokonce ukázali (marnou) obranu pomocí moderních zbraní. Mínusy bych našel, je to brutálně přepálený, občas s šíleným střihem a ty postavy a dějové linie z dalších dílů byly zbytečné. Ale jako fanoušek světa Mortal Kombatu nemůžu jinak než 5*. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Mortal Kombat zejména po posledních pár videoherních dílech tvoří již docela objemné univerzum plné různých postav, klanů, minizápletek i celých světových epoch, takže napsat film z tohoto světa není extra těžké a naopak je to docela vděčné. Proto nemohu projevit slitování jak s posledním hraným Mortal Kombatem, tak tímto animákem. Jakkoli je úvod silný a vtahující, tak posléze se ukáže, že film je obsahově prázdný a hloupý. Velká část je věnována soubojům, což osobně příliš nechápu. Musím trvat na tom, že pořádná bitka bude vždy vypadat a působit lépe mezi hranými herci s reálnou choreografií, než v animáku. 6/10 ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Úplně nádherné pokračování. Jak jsem již psal předtím. Je to jiný příběh, než je v klasické hře, ale není zase až tak úplně odlišný. Takový měl být hraný film Mortal Kombat. A jak se zdá, animák ho hrave položil na lopatky. Samozřejmě, že nesměly chybět oblíbené fatality. Co mě velmi potěšilo, že Scorpion a Sub-Zero nakonec byli bojovníci ruku v ruce. Hodně známých postav. Mínus pro mě byl Raiden. Ne že by se mi tam nelíbil, ale moc neukázal. A přitom Raiden je má nejoblíbenější postava. Škoda. Vím ale, že Raidenovi není konec. Je to totiž pořád bůh a jeho činy byly jen záměrem. Určitě bude pokračování a už teď se na něj těším. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama