Reklama

Reklama

Poslední bojovníci

  • Itálie Urban Warriors

Obyvatelé všech kontinentů jsou zcela zaskočeni náhlým termo-jaderným úderem. Vlny atomových explozí v několika vteřinách zničí veškeré stopy života na Zemi. Ti, kteří pouhou shodou náhod přečkali atomové peklo, musí bojovat nejen s přírodou, ale i bandami hrdlořezů plenícími zbytky lidské civilizace... Podaří se posledním bojovníkům zachovat lidský rod a jeho důstojnost? (Densy Home Video)

(více)

Recenze (3)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dobrá blbůstka kterých v 80 letech bylo nezpočet. Typ filmu u kterého vypnete a bavíte se. Nejlepší je nukleární výbuch očividně vzatý z nějakých dokumentů. Pak už je to jen chození pár herců sem a tam a pár bojů s auty. Nepochopil jsem proč při posledních 20 minut házejí romantiku, ale nevadí. Je to hloupé ale já se aspoň bavil. ()

Lucina84 

všechny recenze uživatele

Když si odmyslím ten nukleární výbuch na začátku filmu, tak bych vůbec neřekla, že se jedná o post-apokalyptický sci-fi film. Jedna hvězdička za akční scény na motorkách. ()

Reklama

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Velenudný italský post-apokalyptický videošunt natočený za pár šupů s nulovým, bolestivě natahovaným dějem, monotónními akčními scénami a namakaným tuponěm v hlavní roli vědce přeživšího jadernou apokalypsu, kterému se, jakmile shodil bílý plášť a navlékl vytahané propocené černé tílko, zjevně ulevilo. Jako bonus jedny kozy a krátký sexík a zajímavostí budiž, že ačkoli se film jmenuje urban warriors/městští bojovníci, vůbec se v městě neodehrává. V našich končinách na VHS spolu s dalším podobným šrotem vybaveným vždy malovanými covery (APOCALYPSE MERCENARIES / APOKALYPSA, BRONX EXECUTIONER / KAT Z BRONXU, CROSSMISSION / PROTIÚDER, GETTING EVEN / KONEČNÉ ZÚČTOVÁNÍ, MIAMI COPS / POLICAJTI Z MIAMI) a mayovkami distribuovala zapomenutá třetiřadá společnost Densy. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • V jednom domě, kde se hlavní hrdina ukrývá, je pověšen plakát z film Top Gun. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama