Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nathan Conrad je pozorný manžel krásné Aggie a milující otec osmileté Jessie. Jako psychiatr se specializuje na dospívající mládež a ve svém oboru je uznávanou kapacitou. Jeho život se však otřese v základech, když na žádost kolegy Sachse vyšetří katatonickou osmnáctiletou Elizabeth Burrowsovou, která má za sebou řadu mylných diagnóz a neúspěšných léčebných procedur. Nathanovo vyšetření má definitivně rozhodnout, zda stráví zbytek života v ústavu. Uvědomí si ale, že dívka svůj stav zřejmě jen předstírá. Krátce poté je unesena Jessie. Psychiatrovi zavolá bezohledný únosce a sdělí mu své požadavky. Zabijí jeho dcerku, pokud do dalšího dne nevytáhne z Elizabeth šest čísel, které zná jen ona. Jsou klíčem k tajemství, pro které jsou únosci schopni všeho. Dají mu také jasně najevo, že ví o každém jeho kroku a dozvědí se o všem, co řekne nebo podnikne… (TV Nova)

(více)

Recenze (203)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Sean Bean je moc dobrej na takový záporácký role. A když mu tvůrci připraví takovou nádhernou smrt, tak to je pak sen. Ale co není sen, jsou dvě blbosti, který mi fakt vadily. Ta první byla ta ženská detektiv, která byla úplně trapná a vlastně vůbec nevím, co ten její případ měl znamenat a jak na všechno přišla. No vlastně vím to, ale byla prostě blbá. Druhá věc je ta psycho holka, která byla taky taková divná (a nebylo to tím, že byla blázen), ale horší bylo, že to její mladší vydání se na ni vůbec nepodobalo (pihy, ksicht). Jinak to byl příjemnej průměr a Famke Jansen jako vždy pěkná. ()

Skleni 

všechny recenze uživatele

Tento film mám ako ďalší dôkaz o nehereckých kvalitách Michaela Duglasa. A bohužiaľ aj po režisérskej stránke tento film má veľké medzery. U mňa vôbec žiadny nápad v deji ani po tech. stránke nič moc. Naj. chyba filmu je hlavne tá, že nič vo filme nebudí dojem filmu drahšieho než 100 dolárov. 20% ()

Reklama

jenik71 

všechny recenze uživatele

Poměrně zdařilý thriller. Hlavní motiv je tak nějak standardní (unesl jsem vám dítě a něco za něj budu chtít), ale film je i tak docela svižný a dokáže zaujmout. Michael Douglas je sice výborný, ale ještě víc se mi líbila Brittany Murphy. Jak si poradila se svojí postavou zasluhuje uznání. Jenom jsem čekal zajímavější a nějak gradující rozuzlení s tou šesticí čísel. Ale jinak slušně odvedená práce, která si **** zaslouží. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

První dvě třetiny velmi solidní thriller, který doplácí na tradiční bolístku hollywoodské produkce - nezvládnutý konec. Hlavní padouch prostě vždycky musí zemřít tou nejstrašnější, nejoriginálnější, nejmakabroznější a já nevím jakou ještě smrtí, jinak by to asi nešlo. Možná to někoho baví, mně to nudí. Ale co, Michael Douglas je pořád skvělý herec a taky potěší, vidět po dlouhé době zase Seana Beana. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Sean Bean v roli padoucha. Zemře-li postava Seana Beana, hraje-li padoucha? A proč jde Sean Bean po krku pubertální holčičky? Proč mu jde o nějaká čísla a hraje v tom roli Sazka - Sportka? Závěr mi nepřipadal klišovitý. Mně se smrt krutá a strašlivá, navíc symbolická ve vztahu k padouchovi a tomu, jak zabil oběť od jejíhož skonu se odvíjí trauma její (oběti, byť to byl otec) dcery,  líbila moc. Jen u toho pohřbeno skončilo to, oč padouchovi šlo, což je škoda, kdyby ne jiná, tak materiální. Přičemž měl-li onen zavražděný otec lup padouchů, nebyl sám tak trochu hajzl? Uniklo mi, jak k tomu přišel. Úplný zavěr je utopie. Zamotáte-li se do situace, kde je několik mrtvych, postřelený policista, sám jste zraněný, únosce vyšetřované osoby a zloděj (navzdory okolnostem, že zkrátka musel přeci jen Douglas ten člun ukradl),  policie vás začne okamžitě vyslýchat a ne, že by vám dala čaj a doprovod k cestě domů. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Hřbitov, na kterém se odehrává závěr filmu, byl postaven ve skladišti v Torontu. Filmaři nechali navozit čtyři tisíce tun zeminy a zasadili třicet osm stromů. [Zdroj: časopis Cinema 1/2002] (Locksley)

Související novinky

Statham a Franco ve Slyově akčním thrilleru

Statham a Franco ve Slyově akčním thrilleru

03.08.2012

Jason Statham versus James Franco? To je podivuhodná kombinace, přesto s ní počítejte. Už v září začne v New Orleansu natáčení drsné akční střílečky Homefront. Film vzniká podle románu vietnamského… (více)

Reklama

Reklama