Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studená válka je možná u svého konce, ale nové světové pořádky dávají vzniknout skupině tajných nájemných žoldáků zaměstnaných lákavou nabídkou. Tito lidé, známí jako Ronin, se setkávají ve Francii u tajemného klienta kvůli zdánlivě rutinní práci - krádeži aktovky. Jednoduchá mise se ale stane velmi nebezpečnou, když i ostatní organizace z podsvětí začnou usilovat o stejný cíl..., a aby skupina Ronin mohla zdárně dokončit svou práci, musí udělat něco, co dosud bylo jejím členům cizí...začít si důvěřovat! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (497)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Ronin je dobrej, to pro začátek. Ale "dobrý" znamená být průměrný, alespoň ve škole to tak vždycky bylo a bude. Tady je to stejný. Jako by se střetávali dva obrovské ledovce, jeden značí Holywood a druhý evropskou produkci. Skvělý De Niro a skvělý francouzský De Niro (Jean Reno) v opravdu svižném akčňáku, není čas na nudu a automobilové honičky jsou dokonalé. Nejdokonalejší! Ale chybou je scénář, ten je opravdu silně postaven na hlavu. Natascha McElhone je ale sex roštěnka! ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Akční film starý školy s excelentním obsazením a skvělou hudbou. Trochu zmatenější scénář, kdy někdy nevíme kdo je s kým a o co komu jde je bohatě vynahrazenej akcí a solid výkony všech hlavních herců. De Nirovi a Renovi role padly jako ulitý, to samé se dá říct i ke slizkýmu Skarsgärdovi. Je prima vidět tam i Jana Třísku, ač jeho výstup zabral kolem dvou minut. Jenom by mě doopravdy zajímalo, co bylo sakra v tom kufříku! ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Príbeh je ukážkovo spletitý a zahmlený, naháňačky a akčné scény výborne natočené a všetkému dominujú výkony pánov Roberta De Nira a Jeana Renoa. Teda nie že by sa tí ostatní mali za niečo hanbiť, ale hlavná rola proste je hlavná rola. Skvelé herecké obsadenie, dobré prostredie, zaujímavá zápletka a akonáhle sa do toho dajú tí dvaja, rozbehne sa poriadna akcia. Jedná sa o veľmi slušný kúsok. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Solídna akčná naháňačka, výborní herci v dejovo štandartnej krimi dráme. Je pomerne škoda, že takto premakane dobre vystavané filmy s áčkovým rozpočtom i hercami trpia zuniformizovaným scénaristickým riešením , ktoré je (zrejme neraz i producentami), ušité na mieru väčšej predajnosti a úspešnosti filmu. Ronin je však predsa len o trošíčku lepší, minimálne v tom, ako vytrel zrak rôznym experimentátorom s formou v oblasti krimi či thrilleru. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Moc se mi to líbilo, ale proč to bylo tak zatraceně o ničem? Skvělá atmosféra, drsní hoši, neskutečné automobilové honičky, nelítostné vraždy. Kdyby tohle obsahovala většina detektivek, tak se nekoukám na nic jiného, ale ten scénář byl tak šíleně o ničem. Prakticky se celý film honili za kufrem a ani na konci jsem se nedozvěděl, o co vlastně šlo. Jestli to byl záměr, pak mne to zklamalo. De Niro s Renem se snažili zbytečně. Dojem udělali, ale po té skleničce tvrdého nářezu mi na jazyku zbyla jen hořkost. Celkově jen lehce nadprůměr. 60% ()

Galerie (59)

Zajímavosti (30)

  • Kvůli vytvoření ponuré atmosféry filmu nenosí žádní herci ani komparz žádné výrazné oblečení ani doplňky. (Caaslav)
  • Krasobruslařka Nataša Kirilova je představena jako dvojnásobná olympijská vítězka a trojnásobná světová šampionka. Zahrála si ji Katarina Witt, vítězka dvou olympijských medailí a čtyřnásobná světová šampionka v krasobruslení. (Kroup4)

Související novinky

Zemřel herec Michael Lonsdale

Zemřel herec Michael Lonsdale

22.09.2020

Ve věku 89 let zemřel v pondělí v Paříži filmový a divadelní herec Michael Lonsdale. Informaci předala zpravodajská televize BBC s odkázáním na jeho agenta. Britsko-francouzský herec se narodil v… (více)

Keanu Reeves trénuje na samuraje

Keanu Reeves trénuje na samuraje

20.11.2009

O filmu 47 Ronin už jsme kdysi dávno psali, ale pak bylo ticho a vypadalo to na jeden z projektů, které se nakonec nedočkají realizace. Zdá se však, že to studio Universal s napůl legendárním, napůl… (více)

Samuraj Keanu

Samuraj Keanu

10.12.2008

Marketingová kampaň k remaku scifárny Den, kdy se zastavila Země stojí především na konceptu „zdůrazněme divákům, že hlavní roli hraje kdysi tak hvězdný a milovaný Keanu Reeves“. Na internetu to… (více)

Reklama

Reklama