Reklama

Reklama

Pojďte pane, budeme si hrát

(seriál)
  • Česko Kdo to hodil, pánové (více)

Série(2) / Epizody(11)

Jeden je malý a hloupoučký. Druhý protáhlý a vychytralý s mlsným jazýčkem. Jednoho dne se potkali u Kolína a dali se do řeči. Po dlouhém klábosení o tom, jak měli geniální předky a příbuzné zjistí, že jsou bráchové a začnou si spolu hrát. Prožívají spolu mnohá dobrodružství a hry, které však nejsou ze strany toho většího zrovna čestnou zábavou. Ale malý medvídek to snáší vcelku dobře a tak oba navozují řadu úsměvných situací. (stub)

(více)

Recenze (170)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Není to žádný skvost jako Krteček, nebo tak, ale ta obrovská dávka invence tvůrců se prostě ocenit musí. K tomu je v tom tak jasně vidět zneužívání slabších, že snad lepší příklad neznám. Pohádky by měly především poučovat a v tomhle případě je to dětem podané tak skvěle, že už to snad lépe nešlo. 80% ()

Petfruf 

všechny recenze uživatele

Moje máma dělá reklamu, jeho máma dělá reklamu, můj tatínek "muuuf", jeho tatínek "muuuf", můj strejda je "papadadá", jeho strejda "papadadá", má babička, jeho babička, dědečkové mazaní a oba z Kopidlna, to znamená... to znamená... ty Kubo, že my dva jsme asi bráchové! Bráchové! - A to je jedno, ať jsme bráchové, pojďte pane, budeme si hrát! Geniální a nesmrtelné! ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tak přesně tenhle pohádkový seriál mě nikdy nebavil. První série je navíc opravdu lehce nudná a bez nějakých zajímavých příběhů. Druhá už je o malinko lepší, když se objevují i epizodní postavy, navíc hlas Františka Filipovského se mi líbil podstatně víc. Ovšem animátorsky to muselo být složité a těžké vytvořit. ()

thorewi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel, příběhy dvou medvídku od Kolína s emi nelíbili kdysi, nelíbí se mi ani teď a už se mi asi ani nikdy líbit nebudou. Důvodem je nejspíše to, že mi jejich humor nepříjde až tak humorný a jejich příběhy až tak zajímavé. Ale jinak je Břetislav Pojar skvělý režisér, na tom nezmění nic ani moje antipatie k této sérii. ()

Swu 

všechny recenze uživatele

Tato pohádka je čistá dokonalost. Skvěle si ji užijou jak děti tak dospělí a to neplatí pro kde co. Pro mladší publikum se jedná o zábavné příběhy o dvou medvídcích. S přibývajícím věkem si však člověk začne uvědomovat, jak je celý seriál geniální a kolik skvělého humoru (kterého si jako dítě nevšimneme) se v něm skrývá. Všema deseti doporučuji tedy všem, bez ohledu na věkovou kategorii. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (9)

  • V díle „Jak jeli k vodě“ je vloženo podprahové sdělení (informace na obrazovce trvající zlomek vteřiny) "HLASUJI PRO MÍR". (pan.Kaplan)
  • Medvídci si vykají a oslovují se pane. Přestože hned v prvním díle dojde k objevu, že jsou bráchové a utvrdí to tyknutím a zvoláním „to znamená ty kubo, že mi dva jsme bráchové“. Přesto si celý seriál dál vykají. (sator)
  • Epizoda obsahuje podprahovou zprávu "Hlasuji pro mír". (davidrohusch)

Reklama

Reklama