Reklama

Reklama

Pojďte pane, budeme si hrát

(seriál)
  • Česko Kdo to hodil, pánové (více)

Série(2) / Epizody(11)

Jeden je malý a hloupoučký. Druhý protáhlý a vychytralý s mlsným jazýčkem. Jednoho dne se potkali u Kolína a dali se do řeči. Po dlouhém klábosení o tom, jak měli geniální předky a příbuzné zjistí, že jsou bráchové a začnou si spolu hrát. Prožívají spolu mnohá dobrodružství a hry, které však nejsou ze strany toho většího zrovna čestnou zábavou. Ale malý medvídek to snáší vcelku dobře a tak oba navozují řadu úsměvných situací. (stub)

(více)

Recenze uživatele messiah k tomuto seriálu (7)

Potkali se u Kolína (1965) (S01E01) 

Tohle je moje srdcovka. Můj nejoblíbenější dětskej seriálek. "Zrovinka jako muj děda, zrovinka tak" :D Budeme si hrát na nejlínějšího chlapa .o) ()

Jak jeli k vodě (1965) (S01E02) 

Obávám se že v případě "Pojďte pane, budeme si hrát" nebudu schopen jít u žádného dílu pod pět hvězdiček. Dokonalost, dokonalost. Velkej vykutálenej medvěd šikanuje malýho medvěda kterej si rád hraje - a opět spusta hlášek. "Jo, a já budu zas to něco a vy budete lidi..." "A tak nakoupili žvejkačky, buráky, Kofolu..." A auto si poroučelo a poroučelo a lidi běhaly, obskakovali a starali se. Výbornej díl! ()

K princeznám se nečuchá (1965) (S01E03) 

"Šupáci...ušáci" a další pokračování nejlepšího seriálu .o) Tentokrát malej velkýho pěkně utře když chytí rybu, avšak ten závistivě pronese pouze "taková čudla, ty já házim zpátky"a ani by to nebyl on, hajzlík vypečenej, kdyby to malýmu nechal jen tak. Malej je jako vždy důvěřivej a bezelstnej a tak se vydají zachraňovat princeznu...však to znáte. Nutno už jen dodat že zde se objeví jedna z největších postav filmu všech dob - Brouk vošklivák, ratata čuňata brouk. :DDD ()

Jak jedli vtipnou kaši (1966) (S01E04) 

Tak a vstupujeme do roku 1966 medvědi jsou tu zas. Velkej válí, čaruje s tágem jak kdyby hrál odmalička. Zato malýmu se nedaří a vzteká se, ještě popichován škodolibým velkým. Malej se naštve a jde si uvařit vtipnou kaši, velkej ho nechce nechat a začne kouzlit. Z hrnce vytáhne dva suprový králiky ale malej fígl lehce prokoukne, čapne hrnec rozdělá oheň, zatímco velkej zatím okolo něj dělá cukrbliky...no ti dva se zas vyřáděj. ()

Držte si klobouk (1966) (S01E05) 

Tentokrát medvědi řáďej s kloboukem (původně trpaslíčkem nevylíhnutym) co má hlas jak Armstrong. ()

Jak šli spát (1967) (S01E06) 

Kůže líná od Kolína .o) Hlavně malej...na toho leze zimní spánek. No a hnedka jak se vzbuděj, pustěj se, jak jinak, samozřejmě zas do her. A hrajou si na bejka co kope jak třista padina a na mašinku až potkaj dva menší medvědy a...a maj po ptákách. ()

Co to bouchlo? (1970) (S02E01) 

Po párleté přestávce návrat Medvědů od Kolína. Filipovský je perfektní bezva dabér i herec, ale k Medvědum prostě patří Rudolf Deyl a bez něj to tak nějak není úplně vypečený. Taky zábava už není tak vypečená. Medvědi si toliko nehrají, spíše jsou pouční a řeší světské záležitosti. Například se dozvíte, kde žijí mroži a co je Golfský proud, ale na úkor mašinky a králíků. ()

Reklama

Reklama