Reklama

Reklama

Pojďte pane, budeme si hrát

(seriál)
  • Česko Kdo to hodil, pánové (více)

Série(2) / Epizody(11)

Jeden je malý a hloupoučký. Druhý protáhlý a vychytralý s mlsným jazýčkem. Jednoho dne se potkali u Kolína a dali se do řeči. Po dlouhém klábosení o tom, jak měli geniální předky a příbuzné zjistí, že jsou bráchové a začnou si spolu hrát. Prožívají spolu mnohá dobrodružství a hry, které však nejsou ze strany toho většího zrovna čestnou zábavou. Ale malý medvídek to snáší vcelku dobře a tak oba navozují řadu úsměvných situací. (stub)

(více)

Recenze uživatele Paity k tomuto seriálu (12)

Pojďte pane, budeme si hrát (1965) 

A já, že to nemohl najít pod českým názvem. To taky je pěkná blbost. V žádném případě ale není blbost Pojďte pane... Děti se u toho budou bavit ješě za 30 let a to je pro mně potvrzení kvality. ()

Potkali se u Kolína (1965) (S01E01) 

Stejně jako u mnoha českých večerníčků a krátkých je pro mě tohle naprostá klasika. A i když já jsem si v těhle dvou popletencích nikdy neliboval, uznávám, že jde o klasiku, která láká děti dodnes, což je jedině dobře. ()

Jak jeli k vodě (1965) (S01E02) 

Medvídci rulez, neboli prostě Medvídci jedou a vždycky pojedou. Jasně, další generace to asi budou vypouštět, ale pro řadu z nás jdou to veliké vzpomínky. ()

K princeznám se nečuchá (1965) (S01E03) 

S Medvídky jsem usínal a kdyby to bylo možné a tehdy to dávali i přes den v televizi, tak bych s nimi i snídal a obědval. ()

Jak jedli vtipnou kaši (1966) (S01E04) 

Vtipná kaše, to byl také další vydařený díl s medvídky. Škoda, že dnes již nic takového nevzniká, zatímco koniny jdou na Cartoon Network nepřetržitě. ()

Držte si klobouk (1966) (S01E05) 

Zcela perfektní klasika, který nás mnohé dospělé musí prostě bavit i nadále, a třeba na to naučíme koukat i tu naši drobotinu. ()

Jak šli spát (1967) (S01E06) 

Spánek je důležitý i pro dva podivné plyšáky z tohoto geniálního večerníčku. Nejprve si ale tahle dvojice bude hrát, tedy alespoň jeden z nich. ()

Co to bouchlo? (1970) (S02E01) 

Co to bouchlo? je skvělé. Tajuplná rána vyděsí tyhle dva výtečníky skutečně hodně ale hned se také pustí do prozkoumávání věcí, jak je u nich obvyklé. ()

Psí kusy (1971) (S02E02) 

Velice chytrá forma zábavy pro děti, které v dnešní době když nevidí Iron Mana, tak si ničeho nevšímají... ()

O pardálu, který voněl (1971) (S02E03) 

Dětská klasika v naprosté nahotě, která si na nic nehraje a má hlavně za úkol pobavit. ()

A neříkej mi Vašíku (1972) (S02E04) 

Skutečný poklad mezi večeníčky. K tomu ještě perfektní dabér a vypravěč František Filipovský, prostě paráda. ()

Nazdar, kedlubny! (1973) (S02E05) 

Špička Pane, poďte si hrát!. Tohle skutečně můžu a věřím, že se takových najde spousta a že to svým dětem také pustíte. ()

Reklama

Reklama