Reklama

Reklama

Pojďte pane, budeme si hrát

(seriál)
  • Česko Kdo to hodil, pánové (více)

Série(2) / Epizody(11)

Jeden je malý a hloupoučký. Druhý protáhlý a vychytralý s mlsným jazýčkem. Jednoho dne se potkali u Kolína a dali se do řeči. Po dlouhém klábosení o tom, jak měli geniální předky a příbuzné zjistí, že jsou bráchové a začnou si spolu hrát. Prožívají spolu mnohá dobrodružství a hry, které však nejsou ze strany toho většího zrovna čestnou zábavou. Ale malý medvídek to snáší vcelku dobře a tak oba navozují řadu úsměvných situací. (stub)

(více)

Recenze uživatele pytlik... k tomuto seriálu (2)

O pardálu, který voněl (1971) (S02E03) 

a) Jak vlastně byli ti medvědi staří? Většinou se chovají jak pětileté děti, ale tady tokají jak puberťáci patnácti až osmdesátiletí b) Jak to, že jsou medvědi třikrát až čtyřikrát menší než obyčejná kočka? c) Tohle mi neměli dělat, mně ten "pardálin" hlas připadal děsně příjemný, takže jsem si představoval, že ji fakt namluvila nějaká kočka, a tady čtu, že to byla Urbánková! ()

Nazdar, kedlubny! (1973) (S02E05) 

Malý medvídek nám nějak dospívá, v prvních dílech byl chudák takový zakřiknutý, a teď už lítá za holkama... A působí velmi zkušeně, holky prej berou na vousy... Takže ještě dneska jdu nasbírat kozí bobky a pak hurá na dýzu do Kolína! ()

Reklama

Reklama