Reklama

Reklama

Pojďte pane, budeme si hrát

(seriál)
  • Česko Kdo to hodil, pánové (více)

Série(2) / Epizody(11)

Jeden je malý a hloupoučký. Druhý protáhlý a vychytralý s mlsným jazýčkem. Jednoho dne se potkali u Kolína a dali se do řeči. Po dlouhém klábosení o tom, jak měli geniální předky a příbuzné zjistí, že jsou bráchové a začnou si spolu hrát. Prožívají spolu mnohá dobrodružství a hry, které však nejsou ze strany toho většího zrovna čestnou zábavou. Ale malý medvídek to snáší vcelku dobře a tak oba navozují řadu úsměvných situací. (stub)

(více)

Recenze uživatele Gemini k tomuto seriálu (5)

Pojďte pane, budeme si hrát (1965) 

Sice jsem měl už od dětství pochybnosti o tom, že by se ten malý trouba nechával tak setrvale využívat tím větším manipulativním podrazákem, sobcem a - když nebylo po jeho - sabotérem (v dětství jsem tomu samozřejmě říkal jinak;)), ale co naplat, díly ve kterých táhnou za jeden provaz jsou dokonalé. Pan Pojar svými několika výtvarně svébytnými postupy vytvořil za pomoci hlasů pana Deyla a později pana Filipovského úžasně imaginativní zábavu nejen pro děti. A hudba, samozřejmě hlavně titulková skladba, Wiliama Bukového je nezaměnitelná. Tedy byla, do doby než ji ukořistila nejmenovaná půjčovací - podle způsobu prezentace svých produktů - v podstatě charitativní organizace:P Plnou palbu medvědům dát nemůžu, ale klasika to nepochybně je. 80% ()

K princeznám se nečuchá (1965) (S01E03) 

Tohle je špičková zábava nejen pro děti, takový ekvivalent dnešních Teletubbies:). Klasika českého (respektive československého) animovaného filmu... ()

O pardálu, který voněl (1971) (S02E03) 

Nekomplikované a přátelské pokračování cyklu o "medvědech od Kolína", které odhaluje odvěkou pravdu, že ženské, a zejména kočky, jsou proradné plemeno:) A že svorně dělají z chlapů voly, tedy pardon, bůvoly;) Tady se naštěstí nedočkáte chytrostí jako "a co jako, však to dělal dobrovolně, nic mu neslíbila" a tak, přece jen je to pro děti, že:) 80% ()

A neříkej mi Vašíku (1972) (S02E04) 

Američani mají Toma a Jerryho (mimo jiné, samozřejmě), my máme dva pány medvědy (mimo jiné, samozřejmě:)))) ()

Nazdar, kedlubny! (1973) (S02E05) 

"Nač se trápit, nač se rmoutit, když si můžem fousy kroutit!" S důrazem na "fousy", jak to uměl jen pan Filipovský. Medvědí komedie se vším, co k ní patří. Respektive k nim - páně Pojarovým medvědům od Kolína;) 80% ()

Reklama

Reklama