Reklama

Reklama

Let's Scare Jessica to Death

Trailer

Obsahy(1)

Do komunity mladých lidí přichází na farmu neurotická dívka Jessica, která byla právě propuštěna z ústavu pro duševně choré. Pronásledují ji hrůzostrašné vidiny a po jejím příchodu se začnou dít podivné věci. (Hans.)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Malé překvapení se ukrývalo v tomhle přes čtyřicet let starém balíčku. Nelekejte se jeho povrchové zaprášenosti, vnitřek totiž obsahuje hezkou dávku paranoidní atmosféry. Ta, i přes skoro hlemýždí tempo, dokáže místy vyvolat slušné mrazení, jemuž můžete poděkovat podivné syntezátorové hudbě, doplněné o nepříjemné zvuky různého klepání a pískání. Navíc, hlavní hrdinka má vskutku jedinečného, až drogově opojného výrazu. Let´s Scare Jessica to Death je zkrátka zajímavým příspěvkem do upírského subžánru. Jen uchopeným jinak, než by divák čekal. ()

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

I keď má film striedmych 90 minút, mne spôsoboval dve a pol hodinové psychické muky. Film sa takmer nehýbe dopredu, sfetovaná Jessica pobehuje polovicu filmu po dome a polovicu po priľahlých stráňach a lúkach, jedného z hridnov zmlátia dôchodci v starobinci chodítkami a barlami, druhý sa zas podobá na nemeckého pornoherca a celý film (i v noci) práškuje sad s troma jabloňami... Pozrite si radšej dvakrát za sebou Zombie Strippers. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Nevím, odkud čerpal informace autor obsahu, z filmu to však patrně nebude. Hlavní hrdinka totiž nepřichází do komunity mladých lidí, protože tam žádná taková není. Jessica, její manžel a jejich kamarád (mimochodem zvláštní trojice, že?) se stěhují z New Yorku na venkov, kde za poslední peníze koupili farmu. Snaží se utéct před shonem velkoměsta a zejména pomoci Jessice při její rekonvalescenci po propuštění z ústavu pro duševně nemocné. Na místě se potkávají s krásnou neznámou ženou, která tu dle svých slov přespává a nabídnou jí, že může zůstat... A velmi pomalu se začíná roztáčet kolotoč podivných událostí. Vražedně pomalé tempo a slušná atmosféra podivna, která mi nevím proč připomněla detektivky P. D. Jamesové. Až na několik zdařilých "scary" okamžiků (koupání Jessicy s Emily v jezeře či hrozivý futrál na basu pod schody) se ničeho horrorovějšího příliš nedočkáme, snad jen děsivý šepot, který slýchá uvnitř své hlavy Jessica, může vyvolat mrazení v zádech. Zde několikrát skloňovanou skřípavě třaskavou hudbu považuji spíš za otravnou a v tomto ohledu pak za přímo nesnesitelné obyvatele vesnice s jejich prázdnými úsměvy. SPOILER: Dostane se nám sice vysvětlení jejich podivného chování, ale nedaří se mi ztotožnit s představou, že po kousnutím upírem se z vás stane vypatlaný debil. Za lidovku. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Veľmi zručná réžia. Skutočne pomalé budovanie atmosféry s výborným finále ma bavilo. Čo ma nebavilo boli hlavne herecké výkony, ktorým dominovala úplne iritujúca Zohra Lampert. Neznáma klasika v ktorej sa pohybuje niečo medzi upírom (bol aj pomenovaný vo filme ako upír ale slnečné lúče ho nezastavujú) a zombie (k čomu by som sa skôr prikláňal, ale nie flesh-eaters ale skôr tí klasický voodoo). Ak sa vyzbrojíte hutnou dávkou trpezlivosti tak si môžte vychutnať pomerne zaujímavý a neznámy horor (z ktorého v dnešnej dobe ten strach až nejde) . ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Zajimava, neznama upirina, ktera stavi na dusive letni atmosfere a stupnovani neklidu, ktery se z postav postupne prenasi i na divaka. Ne kazdemu asi sedne pomale tempo a styl (ostatne neocekavam, ze by to krom mne v nejblizsich letech tady jeste nekdo jinej videl) , kterym je cely ten upirsky problem pojaty, ale ja si to vylozene uzival. je to jen takovy maly film, s dobrymi az vybornymi herci a nekolika zajimavymi napady, ale rozhodne stoji za pozornost. Dnes uz se takove horrory prakticky netoci. ()

Galerie (52)

Reklama

Reklama