Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve westernové komedii Karambol se poprvé setkáváme se dvěma hrdiny Lenem a Cobym. Len je obyčejný rváč a dobrácký hromotluk, Coby bývalý voják a nyní hazardní hráč v kulečníku. Když se jednoho dne objeví zpráva, že se v Mexiku objevili padělatelé zbraní, povolá plukovník Howard Johnson do akce svého bývalého muže Cobyho.Ten si jako pomocníka vybere právě Lena. Zanedlouho se objeví podivín Clydeson, který se bude chtít jedné ze zbraní za každou cenu zmocnit. (kyLuke)

(více)

Recenze (21)

Delfador 

všechny recenze uživatele

Úžasné. Je to tak věrná kopie, že někdo kdo moc na filmy s Budem a Terencem nekouká, by zřejmě nepoznal rozdíl. Je to velice zajímavý nápad udělat film s těmito klony. Je to leckdy víc Specerohillovské než filmy s Budem Spencerem a Terencem Hillem. Paul L. Smith je Budovi opravdu podobný. Grimasy podobné, když člověk přivře oči vidí Buda Spencera. Antonio Cantafora už coby Terence Hill moc přesvědčivý není. Krucinál tyhle dvojice sejít se v jednom filmu, to by musela být řežba! ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Náhoda tomu dala,když koukal na Šimona a Matouše a jako další film vyskočil právě tento bohužel hodně diametrálně rozdílný počin.Samozřejmě je to jejich nejslavnější kousek a u nás má doopravdy naprosto skvělý dabing.Zde ten dabing už nebyl tak dobrý,ale bota tlačila jinde.Příběh je doopravdy zbytečně zamotaný a vlastně takový nějaký.Občas scény vypadávají jak žolíky na stůl,takže jednou jste někde v prérii a střih už jste v lokálu.Co je bohužel hrozný,že gagy a nějaký vtipný scény jsou na bodě mrazu.Naprosto příšerný je,že někam jdete,tam se začnete prát,začne úplně ta stejná hudba a konec finíto.Ještě,že občas ty mlátičky za něco stojí,ale nápadů klidně mohlo být více,jinak je to někdy až úplná trapnost.Kulečník na začátku je zbytečně dlouhý,mléko dlouhý,vlak delší a nudný...Baldi asi má jiný humor,ale spíš žádný mně to připadá.Bylo těžký to dodívat a dvojku si v klidu nechám ujít.35% ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem u toho pospával ,ale nemám chuť to ani řádně a v bdělém stavu dokoukat. Děj točící se kolem rychlopalné pistole moc nedával smysl, humor vyvěrající z nápodoby Buda Spencera a Terence Hilla se tady Cantaforovi a Smithovi moc nedařil, jediné, co potěšilo byla hudba Franca Bixia. Šimon a Matouš je prostě vrcholem filmografie téhle plagiátorské dvojice. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Paul L.Smith a Antonio Cantafora (Michael Coby) sa začali viezť na popularite dua Spencer-Hill a keďže boli fyzicky dosť podobní, mnohí naši diváci si ich voľakedy mýlili - hlavne, keď sa do kín dostali filmy so Šimonom a Matúšom. Prvé dva spoločné filmy Karambol sú však hrozné, postrádajú vtip a potešiť mohla len ústredná pesnička. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Spencer a Hill spolu natočili bezmála dvacítku filmů, tohle byla netradiční snaha populární koncept okopírovat, protože italsko-americké duo Smith a Cantafora jako by těm dvěma z oka vypadlo. Než se stačili ztrapnit, něco z toho vytěžili, samozřejmě hodnoceno očima, jakými jsem to viděl kdysi. Jednoduchý styl, prostá zábava. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama