Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent FBI Jake Malloy (Sylvester Stallone) se stane svědkem brutálního zločinu, který ho psychicky srazí až na dno. Z Malloye se stává alkoholik. Aby se zotavil, nastoupí léčbu na rehabilitační klinice pro policisty. Místo, které mu má být útočištěm, se ale brzy promění v děsivé vězení. Když sněhová bouře odřízne kliniku od okolního světa, zemře tu za podivných okolností několik pacientů. Je zřejmé, že uvnitř je vrah a že se teď kdokoli může stát příští obětí. (Magic Box)

(více)

Recenze (274)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem totální slátaninu, ale nakonec to zas takový propadák nebyl. Jen se potvrzuje, že po roce 1993 stojí akční filmy za starou fenu. Od Stallona je jednoznačně nejlepší film Rocky1, Rambo1, Cliffhanger a Nájemní vrazi. Co se D-Toxu týče - děj poměrně zajímavý, prostředí (léčebna uprostřed zasněžené krajiny) také dobré, ovšem nenadchne... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

D-tox chvalabohu v nasich koncinach nesiel do kin a ja si musim len s ulavou vydychnut. Taky dementny scenar sa len tak lahko nevidi, k tomu dejova linia je taktiez slaba a nevyrazna. Prva tretina filmu este ako -tak, je tam akasi krimi zapletka a nahanacka za vrahom. Bohuzial, zvysne dve tretiny su uz uplne tragicke, bez logiky a film pochovavaju a tahaju smerom dole. Hlavny herec Stallone sa snazi ukazat aspon nejake emocie, ale proste mu to nejde. D--TOX je krasny priklad, ako Stallone vyhasol na celej ciare a ako v roku 2002 nemal co ponuknut. 10 % ()

Reklama

jondzavid 

všechny recenze uživatele

Film splnil, čo som od neho čakal. Rutinne okopíroval známe filmy (Sedem a všetky jeho kópie Resurrection, Bone Daddy atď), na 2.polovicu sa presunul do prostredia, ktoré by ako vypadlo z Carpenterovej Veci a ponúkol slušné napätie v rámci všetkých žánrových klišé vrátane typického Stalloneho výkonu (aj keď je to jeden z jeho znesiteľnejších kúskov z poslednej doby). U mňa je to za 2 1/2. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru slušný počin. Nenabízí nic navíc, ale ani nejde do podprůměru. Detoxikační středisko mi připomnělo Pravidla lži, i když tady není ten svět tak depresivní a hutný. Docela funguje zasněžená kulisa, i když ani Věc to není. A samozřejmě to vykrádá Deset malých černoušků. Ale celkově mne film příjemně potěšil, Sly chvílemi dokonce hraje. Záporák na úrovni. Ani s logikou to není až tak na štíru. Co si víc přát? ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Hned z první mojí projekce D-Toxu jsem byl naprosto odvařenej. Temnej akčňák, plnej mrazivé atmošky i prostření a starej dobrej Sly je zpátky! Ono i samotný obsazení na palubě kliniky kdesi v horách je na skvělé úrovni. Má to akci, napětí, tempo i super nenáročnou hodinku a půl. Navíc zbožňuju bijáky, kdy vyvražďuje skupinku lidí nějakej její člen a vy bádáte, kdo že to vlastně může bejt. No a i když to tady nebyla hádanka zralá na Sherlocka, jsem rád, že si i velkej akční veterán, zahrál v něčem takovým! 75% ()

Galerie (64)

Zajímavosti (5)

  • Film byl dotočen již v roce 1999. (Chatterer)
  • Scény ve vánici byly natočeny v Kanadě. (Chatterer)
  • Film sa mal pôvodne volať Eye See You, neskôr bol však premenovaný na D-TOX, čo je skratka pre detoxikačné zariadenie. (Paldiny)

Reklama

Reklama