Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

Marze 

všechny recenze uživatele

Film dela jedinou vec, kterou slibuje-straseni. Je dobre natocen, dobre zahran, ma svuj styl a uvnitr cosi ucinneho. Ale pusobi jako produkt sve doby. Je to takova parodie moralky. Kdo chce jenom dobre vzruseni, bude se mu film libit. Na me pusobil jako dira nebo prazdny obraz. Nastesti ma humor. Pobavila me hlaska teenagera "Doufam ze v nebi serviruji energy drinky , kamo". nebo "Princezna Diana ve sve nekonecne moudrosti rekla, ze nejvetsim problemem soucasneho sveta je netolerance". ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[65%] Vcelku pohodová jednohubka, která připomene, byť asi jen vzdáleně jiné známější filmy jako je třeba Scream, Halloween apod. Někteří si tu stěžují na nezajímavé postavy, jenže já s nimi neměl problém. Většina z nich mě bavila. Příběh je přímočarý, ničím moc zajímavý, ale vyvražďovací scénky jsou docela dobré. Občas to vypadá na nanosekundu komicky, ale krvavé je to tak akorát, takže proč být zbytečně kritický? Rozhodně bych zapiloval na větší hloubce příběhu a nebo logičtějším rozuzlení ve finále, které mi přišlo nevýrazné, až slabé. Ale na to 1 vidění to nebylo vůbec zlé. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

v rámci slasher žánru se poměrně těžko daří přicházet s něčím novým a tady se to díky maskám které vrah používá povedlo alespoň trošičku.Jinak je to standardní vybíjená,která ničím nepřekvapí,ale má natolik sympatické postavy,střídmou stopáž a slušný level zábavnosti,že uteče jako nic a nenudí...60% ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Typický slasher s bandou teen postav a jedním magorem, co s nožem běhá po městě a zabíjí lidi. Ohrané téma, která ale, když se dobře natočí, může stále v dnešní době zabavit (viz Vřískot, které se mu to stále daří). U Máš někoho doma se ale nepodařilo budovat napětí, kdo je oním vrahem vám brzy dojde a vlastně tím nejlepším jsou momenty, kdy samo mstitel vykonává svou "spravedlnost". Jinak postavy ploché, typické pro Netflix a dialogy jsou tak hrůzostrašné, že vás bolí uši. A, což je to nejdůležitější, nejedná se o horor... ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Suverénně nejhorší film, co jsem letos zatím viděl. Absolutně podprůměrný hororový slasher, který vykrádá Scream, který vzniknul skoro před třiceti lety. A nedělá nic líp, nic jinak, všechno stejně a ještě špatně. Herci neznámý a vesměs spíše sympatičtí, i když některý toho hereckého umu opravdu nemají. Zápletka je hrozná a nedokáže ani překvapit ani nadchnout. Finální dialogy snad psalo GPT. Pardon, já málokdy filmy odsuzuji nebo shazuji. Ale tady to opravdu není zbytečně. Tenhle příběh je hrozný. Jeden student dostane nožem za uši protože užívá prášky na úzkost. Jakože ano. To není vtip. Tohle je neoriginální, tupé a zbytečné. (20 %) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Ve 33. minutě je zmíněn film Pomáda (1978). (Zix.)

Reklama

Reklama