Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Na škole řádí vrah tisknoucí si 3D printem masku každé ze svých obětí, které zabíjí - už tohle samo o sobě je poměrně originální a možná po dlouhé době jde o masku, která předčí i Happy Deaths Day. Po první vraždě jsem se radoval, že oproti nedávné netflix trilogii Fear Streat se film nesnaží na sílu tlačit infantilní humor a bude se držet seriózní, ale nestalo se. Příběh klasika, gore průměrné, ale je ho tak málo, že se mi těžko dá mluvit o slasher stylu (3 dvouminutové vraždy za 90 minut když nepočítám finále...?), postavy jsou hloupé, konec je předvídatelný a opět tuctově wannabe heroicky zakončený. Těšil jsem se na výbornou mordovačku okořeněnou o inovativní nápad masky, ale místo toho se tvůrci vydali více cestou středoškolského dramatu, kdy na obrazovce koukáme více na party a sex než na samotné vraždy. Nechápu, jaký problém je udělat pořádný, hutný, brutální moderní slasher místo toho dělat pořád dokola uječené teenage dramata.  Nezbývá než doufat alespoň v nový Halloween... ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Vřískot a Tajemství loňského léta, resp. jejich kombinace se asi nikdy neomrzí a své diváky a divačky si vždy najde. Nejnovější variace od Netflixu ale postrádá napětí, zajímavost a kouzlo originálů. Pointa je naprosto stupidní. Závěrem, kvóty mi zde lezly na nervy ještě více než obvykle, neboť přispěly k mému subjektivnímu zaujetí vůči některým postavám. ()

Reklama

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Typický slasher s bandou teen postav a jedním magorem, co s nožem běhá po městě a zabíjí lidi. Ohrané téma, která ale, když se dobře natočí, může stále v dnešní době zabavit (viz Vřískot, které se mu to stále daří). U Máš někoho doma se ale nepodařilo budovat napětí, kdo je oním vrahem vám brzy dojde a vlastně tím nejlepším jsou momenty, kdy samo mstitel vykonává svou "spravedlnost". Jinak postavy ploché, typické pro Netflix a dialogy jsou tak hrůzostrašné, že vás bolí uši. A, což je to nejdůležitější, nejedná se o horor... ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Moderný slasher, v ktorom sú nadpriemerné iba 2 aspekty: a) nekompromisné a pekne krvavé vraždy a b) vrah, ktorý vždy nosí masku obete, ktorú sa chystá zabiť (docela zaujímavý a originálny nápad). Inak postavy a dialógy sú desivo nezáživné, humor vôbec nefunguje, odhalenie identity vraha neprekvapí a film sa aj pri krátkej dĺžke dosť ťahá. Skôr podpriemer ktorý bude stačiť len tým najmenej náročným. PS: Briceov predchádzajúci horor Creep (2014) bol určite kvalitnejší... 40% ()

StanislachKo odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bola tak neskonalá sprostosť. Nič tu nedáva logiku, absolútne nič tu nie je vysvetlené a z klišé "parta pubertálnych neposedov" si to vzalo to najhoršie. Asi na každú minútu tohto filmu by som vedel vytiahnuť argument, že prečo je to tak neskutočný bullshit. 43% k dnešnému dňu ukazuje, že hodnotiaci sú buď nímandi, alebo ja som obmedzenec, co celú túto klauniádu iba nepochopil. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Ve 33. minutě je zmíněn film Pomáda (1978). (Zix.)

Reklama

Reklama