Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Typický slasher s bandou teen postav a jedním magorem, co s nožem běhá po městě a zabíjí lidi. Ohrané téma, která ale, když se dobře natočí, může stále v dnešní době zabavit (viz Vřískot, které se mu to stále daří). U Máš někoho doma se ale nepodařilo budovat napětí, kdo je oním vrahem vám brzy dojde a vlastně tím nejlepším jsou momenty, kdy samo mstitel vykonává svou "spravedlnost". Jinak postavy ploché, typické pro Netflix a dialogy jsou tak hrůzostrašné, že vás bolí uši. A, což je to nejdůležitější, nejedná se o horor... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Fajn hudba a prchavé chvíle atmosféry, při kterých se na vřískajícím půdorysu vytahují tajemství loňských let (a taky jar, podzimů a zim). Úvodní pořadí na death listu: bílé fotbalové vyhráblo, tupá školní princezna stejné barvy pleti a na práškách závislý Hispánec, po kterém se nebude nikdo ptát, mohlo překvapit asi tak stejně jako horkost stopy vedoucí k místnímu podivínovi. A pak zůstává rozmanitá skupinka osob, u kterých si sice nemůžete být stoprocentně jistí, že nebudou další obětí, ale můžete dát krk na to, kdo z nich nebude pachatelem. Ta angažovaná woke kultura to divákům nejen slasherů nyní strašně zjednodušuje.. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Tuctová, podpriemerná stredoškolská vyvražďovačka, ktorá sa ubodala do kvalitatívneho suterénu skrz snahu o spoločenskú, genderovú a neviem akú rovnosť. Máte tu k dispozícii partičku v zložení gay, on/ona/ono, černoška, Vaiana, atď. Skvelá ukážka do očí bijúcej zdegenerovanej filmárskej korektnosti, ktorej vznik ocenia jedine tak on/ona/ono organizácie. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak jo, na filmu se mi líbili ty masky které vrah nosil, je něco děsivého na tom, když vrah má na své tváři tu vaši a snaží se vás zabít. Taky se mi líbilo samotné vraždy, nic mimo kameru, všechno to pich, pich a řiz, říz je tady vidět a je to dobrý. Ale celá ta vrahova motivace, je taková o ničem, čekal sem že vrahem bude jednak někdo jiný a ten někdo, bude mít vyšší důvod proč to všechno spáchal. Jako až na ten závěr, to má i dobrou atmosféru a to odhal vrah, než tě stačí píchnout svým nožíkem, je celkem fajn, ale ten konec......ten to celé zníčil. Čekal aspoň nějaký zajímavý zvrat a nebo nějaké napínavější vyústění, ale hlavní hrdinka se polovinu filmu, klepe strachy z vraha a pak najednou si ho podá, jako kdyby nehořelo, to prostě neni to pravé.. Film má vynikající hudbu, takovu ala Kavinsky, sice to sem úplně nesedne, ale hej. Herci hrají dobře, nic co by se dalo vyčíst a nebo vychválit. Jo dávám dvě hvězdičky, tohle si Wan měl trochu pohlídat. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

THERE'S SOMEONE INSIDE YOUR HOUSE dá vzpomenout na renesanční VŘÍSKOTovské období. Film i působí, jako by se měl odehrávat v 90. letech (oblečení postav, poslech audio kazet v autě), ale mobily vás vyvedou z omylu. Z hororové perspektivy film ztrácí, ale vynahrazuje to dobře napsanými postavami a zabijákem, který nosí masky každé konkrétní oběti, kterou jde zamordovat, což je samo o sobě originální nápad. Výroba masek je navíc součást titulkový sekvence (která trochu pomrkává i po SE7EN), což už je takový poznávací znamení, že se jedná o film od NETFLIXu. Ale nutno dodat, že jeden z těch lepších. Postavy jsou barevně vyvážené (hlavní herečka je na půl černoška a na půl asiatka), ale nepůsobí to tady propagandisticky jako u filmů Jordana Peela, protože nám tvůrci naštěstí necpou žádnou politicky korektní doktrínu. Přednosti filmu spočívají v jeho postavách, které jsou sebeuvědomělí puberťáci se skutečnými problémy a vnitřními démony. Tajemství obětí je bohužel děsivější a zajímavější než skutečný zabiják, což filmu ubírá na výsledné kvalitě. Z hororových nabídek Netflixu se tento film rozhodně odlišuje jako jeden z dosud nejlepších a v rámci slasherů poraží i přeceněné FEAR STREET. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Ve 33. minutě je zmíněn film Pomáda (1978). (Zix.)

Reklama

Reklama