Reklama

Reklama

Wyrmwood: Apocalypse

  • Nový Zéland Wyrmwood: Apocalypse
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní zábavná béčková ŘEŽ! Wyrm Wyrm Wyrm! První díl mě tehdy vůbec nebavil, po druhé jsem u něj trpěl méně, ale pořád jsem tomu nemohl přijít na chuť, ale dvojka je za mne výrazně lepší v mnoha směrech. Wyrmwoood nemá sice nejlepší řemeslo a technickou stránku, ten poloamatérský look tu pořád vidět je, ale je to žánrově hravé, originální, brutální, akční, má to svůj vlastní xicht i styl a to se dneska musí ocenit. Film navazuje hned na první díl a vlastně nevadí, pokud si jej už nikdo nepamatuje. Hlavní postava vojáka mě bavila, sympatický drsný frajer, který se rafinovaně přizpůsobil situaci zombie apokalypsy. Film nemá žádný spletitý děj, jede přímočaře a vůbec to není na škodu. Film má spousta kreativních a cool nápadů, které jsem v Zombie tématice ještě neviděl ( Zombie Farma! Zombie Kamikaze! Drogy ze Zombie! Telepatie Zombie! Zombie Frankenstein ovládaný pomocí VR? !! Vše je tu parádně vycraftěné a ručně vyrobené ( zbraně, auta, armory, gore!) a půl hodinové finále je velmi šťavnaté, především duel s Frankensteinem, ten se fakt povedl. Za mne fajn. Těší mě, že konečně jde Gore opět do popředí a teď ty intoušské individua musí trpět ! Dobře jim tak, dramat bylo dost. Příběh 3/5. Akce 4/5, Humor 2/5, Násilí 4/5, Zábavnost 4/5 Hudba 3/5, Vizuál 3/5, Atmosféra 3/5, Napětí 3/5, Emoce 2/5, Herci 3/5. 7.5/10. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

První Wyrmwood je pro mě jednoznačně o hvězdičku lepší, u Apokalypsy mi chyběla větší porce černého humoru, zato mi hodně vadil odkaz na Evil Dead. Tady mi ručička už fakt neseděla, takže mě scény s ní ani nebavily; o to zábavnější byl kyzomborg, ale jak už jsem psal, humoru tady bylo až příliš málo. Což o to, orgánů poletovalo vzduchem určitě dost, suché místo na zemi by se taky hledalo jen těžko, takže v tomto směru si stěžovat nemůžu, ale neužil jsem si to tak jako první díl. / Poučení: U léků si vždy čti příbalový leták. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Bohužel je nutné přetrpět začátek, jehož středobodem jsou nesympatické nové postavy. Jakmile se však děj odpoutá od trapných Indek a vrátí se zpět k postavám jedničky, Wyrmwood opět prokáže své kvality. Celé je to však zhruba ve stejném duchu a jelikož se tvůrci s nápady zřejmě úplně vyšťavili, nedočkáme se žádné inovace. I když společně oba filmy stojí za shlédnutí, rozhodně je nemohu hodnotit stejně. Hlavními důvody je pro mě zejména originalita jedničky, absence humorných scén ve dvojce a pak v ní zvolené hlavní postavy. 60% PS: Na závěr ještě tvůrci správně vytušili, že bez Brooke, je počin ztracený a pro jistotu ji oživili ještě před titulky. 😁 ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jednotku si už vobec nepamätám a niet sa čo čudovať, keď mne popod oči prechádza veľa hororov. A tak porovnávať nemôžem a hádam i tak dobre. Má to vynikajúcu akčnosť, ale asi aj kvôli tomu je potláčaná zombie problematika. Má niekoľko solídnych nápadov, mne sa páčila hlavne telepatická schopnosť ovládať ine zombie, neviem celkom či to bolo originálne, ale za to viem, že to bolo parádne prepracovane. Videl som tam náznaky Evil deadu či Frankensteinovej armády a mnoho ďalších filmov, ktoré má potešili, ale výsledný efekt i tak nezachránili. A tak keď v budúcnosti si budem chcieť pozrieť nejakú zombie nákazu, tento film ma určite nenapadne. Slabé 3*. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jednička byla zjevení které překvapilo černým humorem a pořádnou brutalitou. Dvojka je šílenější, brutálnější, akčnější...prostě "větší" ale o to míň vtipná a zábavná. O zábavu se postará asi jen úvod s novou postavou lovce, potom už je to až příliš vážné a místy teda extrémně nechutné. Na druhou stránku Bianca Bradey je pořád neskutečně sexy a díky bohu se jí možná v budoucnu ještě dočkáme. Zábavné zombie béčko které nedělá prvnímu dílu žádnou ostudu, ale nijak zvlášť ho neobohatí ani extra nerozšíří. Prostě náhul akce. Těch 52% je zbytečně přísných. 60%. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama