Reklama

Reklama

Zahlazené stopy

(TV film)
  • USA The Cult (více)

Obsahy(1)

Když Heather zjistí, že je její dospívající dcera Ally nezvěstná, okamžitě to nahlásí na policii. Ta najde věci její dcery u řeky ve městě vzdáleném pár hodin cesty a předpokládá, že se Ally utopila. Jenž to Heather odmítá přijmout a vydává se po dceři pátrat na vlastní pěst. Stopy se vynořují u podivné skupiny problémových teenagerů z nedalekého centra pro mladistvé, které vede charizmatický Bridger. Heather s pomocí svého důvěrného přítele a kněze Jacka odhaluje v centru spoustu podivností a bojí se, že se její dcera stala součástí kultu. Jenže brzy zjistí, že je to přesně naopak… (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Zo sekty do sekty. Veľmi jednoducho opísané, čo sa tam dialo a do toho jedna nezlomná matka. Takže zlepenec všetkého, čo sme už niekde videli. 1 z 5 ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Chápu, že i méně zkušení herci musí někde hrát, ale když se jich sejde vícero v jednom filmu, mé divácké očko lehce trpí. A že tady se pár hereckých matlafousů našlo. To pak film působí tak nějak prkenně občas až mírně komicky, což asi u tématu nebezpečnosti různých kultů a sekt asi není záměrem tvůrců. Námět je fajn, zpracování pokulhává. Většinu času je to velká nuda, rozvleklé pasáže o ničem střídají rádoby dramatické chvilky, které právě ti naši herci shodí na úroveň školní besídky a tak si pak člověk přeje, aby to už konečně skončilo. ()

Reklama

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Film o nebezpečnosti sekt a náboženství vůbec. Bohužel mě dost nudil. Dumal jsem nad tím, jak je hlavní hrdinka tlustá, a čekal jsem, zda se někdy v průběhu filmu svlékne, aby se ukázalo, jestli jí prsa drží tvar; u mladých děvčat tomu tak totiž i při takových proporcích může být. Ale buď se nesvlékla nebo jsem v tu chvíli právě podřimoval a uniklo mi to. Jedna hvězdička za výchovnou hodnotu. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Príbeh, ktorý v rukách lepších scenáristov, režisérov a hercov by mohol byť natočený na lepšej úrovni. V tejto forme na úrovni Hallmarkovských filmov je to silnejší podpriemer. Osobné hodnotenie: 54% (*) ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama