Reklama

Reklama

První člověk narozený na Marsu poprvé cestuje na Zemi a svýma nezkušenýma očima vnímá divy, které tato planeta nabízí. S jednou protřelou dívkou z ulice podnikne dobrodružnou pouť za poznáním, jak přišel na svět. (Filmbox)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (225)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tak jakoby nejvíc chválim tu kameru, vizuál a celkově je to nádherný.. miluju vesmír. Romantická chemie mezi Máslofíldem a Robertsnovou mi byla docela volná.. ale nevadila.. Gary Oldman působil dost směšně a hudba občas srala a občas se dala. Tak co z toho? Celkem fajn pokoukáníčko, leč romantika neni můj šálek vodky. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Jedna z top sci-fi pre nášťročných. Ak si človek odmyslí, že tento skvelý námet je zneužitý na teenagerský remake Starmana, tak navyše aj celkom príjemne prekvapenie. Emočne to funguje, herci majú dobrú chémiu, remeselne je to tiež v poriadku a občas to pripomína kópie Spielbergovich produkcií. Vyložene potom zamrzí akurát, že všetko čo nasleduje po finálnom zvrate má vďaka veľkej dávke klišé nábeh na facepalm. A odkazy na Nebo nad Berlínom sú vzhľadom, na to v akom teritóriu sa pohybujeme nepatričné. Veľmi spokojných, žánrových 7/10 ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Asi jsem byl poprvé hodně mimo, trailer opět jako poprvé navnadil, ale teď jsem si ten film užil nezkutečně moc na plné obrátky. Herecky dokonalost, nezkutečně našlapaný příběh, skvělá kamera a soundtrack je dokonalost filmu, konečné minuty jsou výborné, husí kůži vyvolávají, prostě někdy fakt je potřeba asi mít náladu nebo chuť a film si pořádně vychutnat obrovská spokojenost. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, který má potenciál a který hlavně ve druhé polovině je nějakým způsoben kvalitativně těžen, ale celkově chcete producenty, dramaturgy a scénáristy zbušit za celou první polovinu filmu, která je nehorázně natahovaná, nudná, prostě a jednoduše slabší. The Space Between Us by potřeboval údernější scény, větší rozpočet a zajímavěji pojatý Mars (na který právě moc peněz asi nebylo). Místo toho ze začátku vidíme malého hackera, který si na Marsu může dělat co chce a nikdo na něj nedohlíží. Na zemi vše začne být daleko zajímavější, neboť konfrontace Gardnera s Tulsou je živou vodou pro celý film. Chemie mezi nimi funguje perfektně a ač se občas dostaví nějaký ten kýč, prospívá celkovému vyznění vztahu, který oba charaktery mezi sebou mají. A když už hrozí, že se může dostavit nuda, tvůrci mají v zásobě Gardnerovu nemoc, jež ve výsledku dopomůže k celkovému pozitivnějšímu hodnocení a mírnému palci nahoru. 65% ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nepříliš zručně vyrobená směska scifi, akčního filmu a falešné romantiky. 1) Zajímavý námět v kostrbatém scénáři je zpracován nenápaditě. Po akčním začátku následuje nuda s občasným záchvěvem zajímavosti._____ 2) Závěrečné "odhalení" zní sice absurdně, ale přitom je to to první, co mě napadlo chvilku po začátku filmu._____ 3) 20letý Asa Butterfield byl ve stylu role umolousaný ňoumoid. Radši bych ho viděl v chlapské roli, na kterou, jak tuším, má._____ 4) Nerozhodnutým divákům mohu jen doporučit obsah TV Prima. V klidu si ho přečtěte a film už pak sledovat nemusíte. Téměř všechno už budete vědět a co ne, to za to stejně nestojí. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Dítě, které se ve filmu objeví ihned po porodu, je alespoň 2 měsíce staré, jelikož takto novorozenec nevypadá. (pjotri)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Videohovor mezi Zemí a Marsem není možné uskutečnit v reálném čase podobně jako ve filmu. Pokud je Země s Marsem v minimální vzdálenosti, zpoždění signálu by bylo 6 minut. Maximální vzdálenost by pak trvala kolem 40 minut, bereme-li v úvahu, že rychlost signálu je stejná jako rychlost světla. (vojacekr)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno