Reklama

Reklama

První člověk narozený na Marsu poprvé cestuje na Zemi a svýma nezkušenýma očima vnímá divy, které tato planeta nabízí. S jednou protřelou dívkou z ulice podnikne dobrodružnou pouť za poznáním, jak přišel na svět. (Filmbox)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (225)

venison 

všechny recenze uživatele

Filmový počin "Vesmír mezi námi" je ze sci-fi hlediska zhruba tak zoufalej, jako by divák chtěl srovnávat "Twilight" s "Draculou".. Jedná se o romantickou slátaninu, kterou se snažili autoři naroubovat na vesmírnou tematiku, aby byla alespoň trošku zajímavá pro starší a vyspělejší publikum.. "Armageddon" je rozhodně méně sladší a více akčnější, zde se řeší trable puberťáka s problémy vesmírného rázu.. A samozřejmě nesmí chybět unylé trampoty s pozemskou láskou.. Nejhorší na filmu asi není ani tak děj, jako naprosto nesmyslné obsazení.. Asa Butterfield randí Britt Robertson, která vypadá v lepším případě jako starší ségra, v tom horší jako mladší matka.. Gary Oldman se tváří i hraje, že se na plátně ocitl naprostým omylem, a divák mu jeho čisté emoce beze zbytku věří.. Diváckou cílovku bych viděl v soudobých puberťácích nižší kategorie, kteří vrchol zábavy hledají v tabletu nebo smartfonu a fandí chlapeckým kapelám.. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $7,885,294Tržby Celosvetovo $14,793,385Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Určite zaujímavý projekt. Herci snaživý, niektoré momenty v skutku veľmi citlivé a dramatické. Škoda že ako celok to nie úplne úderné. Má to úseky, keď to chce byť uvoľnené, zábavné ale chýba tomu lepšia vyváženosť. U takého Marťana to Scott vystihol ukážkovo. /60%/ ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Taká pohodovka na zabitie nudy. To som však ešte netušil, že tento film jej vyprodukuje ešte omnoho viac. A naviac k tomu také hallmarkovské podanie s infantilným podtónom, citovo vydieračské až strach. K tomu ešte aj slabá réžia a výprava. Ostali iba dobrí herci, ale aj tých mi bolo trochu ľúto. Podpriemer. 40/100 ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nepříliš zručně vyrobená směska scifi, akčního filmu a falešné romantiky. 1) Zajímavý námět v kostrbatém scénáři je zpracován nenápaditě. Po akčním začátku následuje nuda s občasným záchvěvem zajímavosti._____ 2) Závěrečné "odhalení" zní sice absurdně, ale přitom je to to první, co mě napadlo chvilku po začátku filmu._____ 3) 20letý Asa Butterfield byl ve stylu role umolousaný ňoumoid. Radši bych ho viděl v chlapské roli, na kterou, jak tuším, má._____ 4) Nerozhodnutým divákům mohu jen doporučit obsah TV Prima. V klidu si ho přečtěte a film už pak sledovat nemusíte. Téměř všechno už budete vědět a co ne, to za to stejně nestojí. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

V první řadě je to klasický romantický film pro náctileté. Je potřeba to mít stále na paměti, jelikož se tomu přizpůsobuje ve filmu úplně všecko. Musíte si jako divák vzpomenout, jaký guláš jste měli v hlavě vy, když jste byli ve věku hrdiny filmu. Proto samozřejmě ve filmu nastanou modelové situace, dialogy a vůbec všecko je zcela předvídatelné. Stav beztíže, bezvětří bez děje, nastane ve druhé polovině, kdy je náhle snímek obtížně sledovatelný a nehýbá se z místa, pak se naštěstí zase rozjede. Ve svém žánru je to nadstandard, ovšem ke koukání pouze pokud se vám povede stát se na dvě hodiny adolescentem. Jinak se to určitě zvládnout nedá. 70% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Učiteľka v škole tvrdí, že Thomas Edison vynašiel telefón. V skutočnosti to však bol Alexander Graham Bell. (Astonko)
  • Původní název filmu měl být Out of This World, ale byl změněn na The Space Between Us. (tessincolor)
  • Highland High school in Albuquerque byla použita pro natáčení několika scén během běžné výuky. Toto způsobilo problémy mezi vedením školy a státní filmovou komisí. (tessincolor)

Reklama

Reklama