Reklama

Reklama

Mistři podvodu

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dokument o vzestupu a pádu podvodníků, kteří zneužili systém kvót Evropské unie na produkci uhlíku a pořádně si namastili kapsu. A pak se pustili jeden do druhého. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Marze 

všechny recenze uživatele

Vyšetřovatel to pojmenoval trefně: Parazitičtí lidé. Všichni chycení a odsouzení. Na informace ohledně podvodů , nebo o postavách musíte trpělivě čekat. Není to moc hluboké, ani dobře řemeslně nafilmováno. Ale všechno to jsou bláznivé věci, kterým je těžké uvěřit a asi jste o tom ještě neslyšeli. ()

Disease 

všechny recenze uživatele

Parta nablbel dělá daňové úniky. Tohle fakt žádní mistři podvodu nejsou, proti nim jsou štráfci z kauzy LTO sofistikovanější. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Moc jsem nepochopil, proč se Marco Mouly vystavoval před kamerou..? Snad že si mohl být jistej, že je v přítomnosti členů televizního štábu relativně v bezpečí. Věčně mu to ale procházet nebude, Arnaudovýho tchána sejmuli jako 76letýho staříka a pořád to někomu stálo za to. Podvod nijak rafinovanej, klasická šmelina s DPH, na podobným principu funguje polovina zlodějů v EU. Žádní mistři podvodu, jen šmejdi, kteří se dozvěděli o mechanismu, kterej vědomě umožnil nějakej obršmejd z Bruselu. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Šikovníci, ktorí využili dieru v systéme a poriadne si tak prilepšili. Len škoda, že im to potom akosi začalo prerastať cez hlavu - vlastne ako všetkým, ktorí sa ocitnú v pasci zvanej chamtivosť. Každopádne, dokument bol zaujímavý, a úprimne, nikdy som o niečom takom ako kvóty na produkciu uhlíku nepočul. Solídne 3*, viac tomu akosi dať nedokážem, lebo napriek remeselne dobre zvládnutému dokumentu, išla téma akosi mimo mňa. ()

Reklama

Reklama