Reklama

Reklama

South Park: Post COVID

(TV film)
  • USA South Park: Post Covid
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Trochu nečekaný směr, ale sedlo mi to. Frků míň, ale zápletka celkem zajímavá. Těším se na další díl. Nejvíc mi to připomínalo staré "futuristické" díly Simpsonových. Takže asi Simpsons did it. Ale všichni asi tušíme, kdo za smrt Kennyho může - Trey a Matt. Odkazy na oba Blade Runnery taky potěšily. ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Jako otevírák nové série výborné, jako samostatný film to ale fungovat nemůže, protože to skončí ve chvíli, kdy to položí klíčové otázky na stůl. Pokud je to samostatný film, tak mu prostě půlka chybí. Ale v té první je všechno - hyper-hyperkorektnost, globální změna klimatu, antivax, všechno je "-plus"... EDIT: 25. 2. 2024, druhé zhlédnutí. Tak se nakonec ukázalo, že to JE první díl a už se těším na druhý. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Spíš jen nucené pleasure pro fandy South Parku, mezi které se já naštěstí neřadím, a tak můžu hodnotit objektivně. Občas se sranda povede, občas je to nudnější, nicméně celá tahle parodie na lockdown i pitomost antivaxxerů je sama o sobě celkem zábavná. Uteče to rychle a nenudil jsem se, ale možná jsem čekal větší jízdu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

běžně nehodnotím jednotlivé epizody,ale tohle je přeci jen výjimka.Další South Park ve své covidové sérii tentokrát válí a i když to třeba není tak třeskutá zábava,trefné je to maximálně a bere si to na paškál prakticky všechno co teď všichni prožíváme a vidíme (primárně) v online prostoru.Pánům nápady evidentně stále nedocházejí...80% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Covid-19 skončil tečkou za očkováním a je třeba se posunout do budoucnosti. Budoucnosti plné pesimstů, přecpaných domovů důchodců a korektního humoru. Víte jak se říká transgender ženě, která jde na potratovou kliniku? Rebeka a je to úžasná žena. Deprese negativita a podezřívání. Dospělost hrdiny změnila, ale přesto jsou pořád stejní. Otevřený konec naznačuje kam půjdeme. Do doby roušek a nefungujícího očkování, které pomůže zajistit na důchod naše elity. Protože v budoucnosti budeme bránit starým lidem zemřít. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Scéna z hotelu, kde Stan požádá Alexu o zvětšení obrazu na televizi, je odkazem na počítač Ester z filmu Blade Runner (1982). (IXOXI)

Reklama

Reklama