Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavný příběh plný dětských dobrodružství se odehrává na předměstí Chicaga na konci 80. let minulého století. Hlavním hrdinou je desetiletý Jake Doyle, který se snaží získat k Vánocům nejnovější a nejlepší videoherní systém. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

Janega 

všechny recenze uživatele

Tieto retro vianočné filmy mám veľmi rád a napriek tomu, že film je súčasný, tak osemdesiatkovú atmosféru sa im podarilo dobre navodiť. Detskí herci sú fajn, síce hrajú také archetypy až karikatúry detských postáv, ale to nejak neprekáža. Divák už len čaká kedy to tvorcovia ukončia klišé, aby si to nintendo pod tým stromčekom našiel, no namiesto toho príde niečo nečakané, čím to výborne ukončia. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Retro vánoční komedie o tom, že v životě jsou důležitější věci než vysněný telefon a konzole pod stromeček. Sympatické herecké obsazení a fajn atmosféra většinu času umě maskují, že na 8bitové Vánoce nebylo moc peněz, ale v půlce to přeci jenom začne drhnout. A závěrečná změna tempa a vlastně i žánru je bohužel dost nefunkční a působí přinejlepším podivně. Ale večer se u téhle retro záležitosti strávit dá a neurazí ani dospělé, ani prcky. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Velice fajnový, napínavý a nakonec i sentimentální spíše dětský film, který mě osobně přišel velice sympatický a absolutně jsem se po celou dobu sledování nenudil. Hezké absurdní vyobrazení tahu proti videohrám jakožto zkázu šířícímu zlu. Možná ty osmdesátky tolik nevynikly, nehrálo to na jejich atmosféru a všechno vypadalo jen jako taková alternativní moderní doba, kde NES bylo stále v kurzu a takovým dětským, často nedostižným snem. Mám takováhle překvapení při nedělním nahodilém sledování rád. ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Pouštěli jsme to ve škole. Hlasování neproběhlo. Učitel rozhodl, že je to film 10+ a nám že prý již dost možná všem deset bylo, tak se to pustilo. Byli jsme znechuceni, byli jsme psychicky zdeptáni, naše mozky byly totálně zdekonstruovány. Prostě ne, rodinné filmy streamovacích služeb radši nebrat (až na vyjímky). A ani zajímavé obsazení to nezachrání. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se zlákat recenzí MrHlada, ale kdyby mě tohle minulo, nic mimořádného by se nestalo. Průměrná vánoční záležitost, která moc humoru nedodá, místo toho se alespoň dozvíme, že než nějaké hodnotné dárky jsou nejkrásnější ty věci, které můžeme zažít třeba i s tátou. Líbilo se mi, že jedna z postav střídala krásné metalové trička (Iron Maiden, Judas Priest a na závěr Slayer Show No Mercy). 50% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Před natáčením musel Neil Patrick Harris absolvovat 14denní karanténu. Každý den zveřejňoval vtipné video, jak ji tráví. (BMW12)

Reklama

Reklama