Reklama

Reklama

Na mě se můžeš spolehnout

  • USA You Can Count on Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Na Sammy se toho sesypalo moc najednou. Od narození žije v městě Catskill, kde její rodiče zahynuli při dopravní nehodě, když byla malá holčička. Má osmiletého syna Rudyho, který nikdy neviděl svého otce a začíná si ho idealizovat jako hrdinu. Navíc dostala nového šéfa, který chce, aby plnila nesmyslné příkazy a ještě ke všemu přijíždí na návštěvu její bratr Terry, jenž se řadu měsíců vůbec neozval. Přítel jí nabízí sňatek, vztah se šéfem nabere nečekaný obrat a bratr se synem jí dělají velké starosti. A když Terry řekne Rudymu, že by se mohl setkat se svým otcem, nastává chvíle, kdy si sourozenci musí spoustu věcí vyjasnit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jo, obycajni ludia maju miesto vo svete /kazdy ma miesto na tejto planete/ ale Ramzeszial nepatria to vseobecneho rozhladu tito obycajni ludia. Preto toto beriem len ako spolocensku konzervacku. Laura Linney bola super, Brodericka som obiede nejako prezil, stale ho nemam rad. A to tak, ze velmi! 65 % ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Vzťah súrodencov ťažiaci z krásne odsledovaných situácií každodenného života, ktorý je kongeniálnym spojením výborného scenára a civilného herectva - Laura Linney a Mark Ruffalo podobne ako skvelý Rory Culkin dávajú malej snímke punc životnej uveriteľnosti a tým jedinečnosti. Jeden z mojich TOP filmov dekády, Ruffalo ho, právom, v istom rozhovore k filmu Zodiac, označil za ten, na ktorý je najviac hrdý. ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Marně jsem hledal místo v mém TOP 5 filmů, ale bohužel jsem jej nenašel. Přece jen jsou mi více sympatické jiné filmy. A tak ho alespoň zařazuji do mého TOP 10. Určitě to je jeden z nejlepších filmů roku 2000 (nejlepší - Traffic). Tohle se mi často nestává, ale nenapadá mě, co k filmu ještě připsat. Laura Linney roli zahrála výborně a v mém osobním žebříčku stoupá stále výše. Rory Culkin také nebyl špatný, snad ho nečeká stejná budoucnost jako jeho bratra. Pro mě určitě překvapení. ČT zabodovala. ()

atmen 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale mám zde stejný problém jako při sledování Tamara Drewe. Opět krásně vykreslené poklidné ospalé městečko, ve kterém jakoby chcípl pes, skvěle načrtnuté postavy, ale zde je to co mi nesedí. Všechny postavy jsou zdeformovaně pokřivené. Takže tu máme osamělou matku malého syna, která podvádí svého snoubence ze svým šéfem, který má manželku v 6 měsíci těhotenství. Její bratr se životem brodí bez cíle a snahy někam zapadnout, tak jen znepřijemňuje osudy těch, které ho protnou jeho cestou životem...Vím, že nikdo není dokonalý a lidé mají svá slabá místa, ale zde postupně vystupují jen záporné vlastnosti a já jsem ten, co hledá u lidí většinou to dobré...Hold jsem naivní snílek.... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Až príliš obyčajné a s bežnými problémami, na ktoré sa síce vo filme dobre pozerá, ale ktoré nepovedia nič nové ani hlbšie. Musím ale uznať, že po hereckej stránke je film takmer dokonalý. Vďaka dvojke M. Ruffalo-L. Linney ma preto príbeh nenudil ani chvíľu. Radosť pozerať, hlavne na bezradného a bezcieľneho Ruffala, to zahral priam fantasticky. Lepší priemer. 65/100 ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Scéna s Rudym kráčejícím deštěm byla natočena s pomocí místního hasičského sboru, který na scénu stříkal vodu hadicí ze svého nejvyššího žebříku. (Hal_Moore)
  • Scéna s kulečníkem se natáčela v opravdové hospodě, kde se filmový štáb po natáčení často scházel. (Hal_Moore)

Související novinky

Na Lonergana sa môžeme spoľahnúť

Na Lonergana sa môžeme spoľahnúť

24.08.2005

Po dráme Na mňa sa môžeš spoľahnúť nakrúti Kenneth Lonergan snímku rovnakého žánru s názvom MARGARET, a rovnako ako v prípade spomínaného predošlého projektu, aj tu bude okrem režisérskej stoličky… (více)

Reklama

Reklama