Reklama

Reklama

Studio 666

  • USA Studio 666 (více)
Trailer 1

Kvůli nahrávání dlouho očekávaného desátého alba se legendární Foo Fighters stěhují do tajemného sídla na okraji Los Angeles. Brzy se však ukáže, že v obrovském domě straší. Když frontmana Dava Grohla posednou krvežíznivé nadpřirozené síly, visí na vlásku nejen vydání nové desky, ale i životy ostatních členů kapely. (Cinemax)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (78)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tento film som dlhšie odkladal a pozrel som ho len na základe toho, že idem po hororových stopách Jenny Ortegy, ktorá sa tu ukázala len na začiatku a chvíľu na konci. Je to hlavne o kapele Foo Fighters, ktorú som v minulosti trocha registroval, ale vzťah som si k nim nevytvoril. Je to taká celkom v pohode jednoduchá jedno hubka, kde skvelý Dave Grohle postupne prechádza na sólovú dráhu a tak tu je ukážkovo vidieť ako sa dá skončiť s kapelou bez hádok a hnevu. Je to do cela krvavé a aj keď sa nejedna o žiadnu ukážkovú gore jazdu, tak aspoň sa dá na to celkom dobre pozerať. Vtipné to nie je až tak, ako si tvorcovia mysleli, že to je, ale aj tu sa da nájsť niekoľko humorných momentov. Žiadny zázrak to nebol, ale aj od prúseru to malo veľmi ďaleko. ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Pearl Jam high five! Kdysi jsem jsem pojal myšlenku, že by Tenacious D chtěli být jako Foo Fighters, ale asi to platí (i) naopak. Studio 666 jsem zkonzumoval jako dokument o kapele, která je přesným opakem takové, jejíž tvorbu má cenu soustavně sledovat - parta příjemných lidí, kteří se zaklínají dědictvím Black Sabbath, Led Zeppelin, brutálními riffy a těmi nejdémoničtějšími odbočkami rocku a (pouťovým) satanismem. A nakonec (ve spolupráci s Tenacious D) vyplodí Learn To Fly. V proudu té vlažné srandy, odkazů na Johna Carpentera (jehož Lost Themes III mi na cestě z Amazonu ukradl ký ďas) a samotného Johna Carpentera v miniroličce zvukaře jsou nakonec nejmrazivějšími scény ty s Taylorem Hawkinsem. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Rocková kapela, která hledá nový zvuk... to nezní moc originálně. Jde vidět, že Foo Fighters to berou jako zábavu a to jim neberu - určitě si natáčení užili. Ale já z toho necítil ani dost humoru, ani hororu. Že tam jsou solidní gore efekty... to bych taky zrovna nevyzvdihoval, je to spíš takové srandovní gore. Takže místy trochu trapné (voni prostě neumí hrát... teda na nástroje jo, ale ve filmu ne), místy to ušlo, ale pořád je to spíš taková hovadinka, než aby mě to bavilo. Určitě se tady najde spousta komentářů typu "Pro fanoušky Foo Fighters povinnost", ale myslím, že ani pro ně ne. Leda že by si chtěli poslechnout trochu z jejich tvorby, ale povinné to není. PS: s trochou alkoholového opojení bych jednu hvězdičku přihodil. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

No pri pohlade na to,ze tato zalezitost je hudobna hororova komedia,tak ma napadlo len jedno a to,ze sa bude jednat o nejaku totalnu chu*ovinu,ale príjemne som bol prekvapeny,mix tychto troch zanrov sa celkom vydaril,bolo to vtipne,zabavne,gore efekty neboli nic extra,ale postacili,aj nejaka ta krv potesila,hudba bola vyborna a scena v posteli bola najlepsia,ta ma dostala,este nemozem zabudnut spomenut a pochvalit Davea Grohla,na to,ze nie je herec,zahral to velmi dobre,takze suma sumarov,som spokojny...:-) ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Neskutočne slabo napísaný, vyhotovení a koniec koncom aj zahraný old school horor v modernejších šiat. (Možno prekvapím, ale keby to dostali chlapi zo Supernatural, tak by to kvalitatívne bolo úplne inde.) Najviac tento film ocenia len skalný fanúšikovia Davea Grohla a skupiny Foo Fighters. Najlepšie vo filme je tá nakomponovaná doom metal-based pesnička. Osobné hodnotenie: 53% (*)  ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama