Reklama

Reklama

One Piece

(seriál)
Trailer 1
USA, (2023–2025), 8 h 32 min (Minutáž: 49–64 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(9)

Monkey D. Luffy, mladý pirát ve slamáku, se v téhle hrané adaptaci populární mangy vydá s pestrou partičkou přátel na velkolepou výpravu za pokladem. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (143)

seko0408 

všechny recenze uživatele

Myslim si, ze o One Piece uz pocul kazdy, ale len malo kto sa rozhodne sledovat anime ktore ma cez 1000 casti. Tesil som sa na tento pocin, ale zaroven som si od toho nic nesluboval. Som rad ze netflix mnohych (vratane mna) prekvapil. Mozme si byt isty, ze z tohto uspechu vytazi maximum a natiahne seriu donekonecna a este dalej :D Zostava nam verit ze si dalsie serie udrzia kvalitu. Za mna teda velmi pekny dobrodruzny vtipny aj napinavy serial ktory rozhodne odporucam :) ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Extremne zabavna podivana, kde si oblibite kazdou postavu. Puvodni anime jsem nikdy nevidel, ale do hrane verze jsem se dostal hned. Vsichni tu jsou sympataci, je to vizualne vymazlene, s fajnovou hudbou a velmi prijemnou akci. Je to sranda, je to napinave, je to proste zabavne od prvni epizody do posledni. ()

Reklama

AndreyCSFD 

všechny recenze uživatele

Krásná, barevná a hravá jízda, která potěší všechny, kdo mají v sobě ještě aspoň ždibec mladistvého nadšení, nerozvážnosti a víry, že všechno dopadne dobře. Casting je pecka. Iñaki je prostě Luffy - z očí mu kouká sto čertů a srší tak energií, že se nedivíte, když svým nadšením strhne většinu lidí okolo. Ostatní mu zdatně sekundují, zejména Makkenjův Zoro. A vůbec celá parta má mezi sebou příjemnou chemii, kdy člověk věří, že i v reálu jsou kamarádi. O existenci One Piece jsem věděla, znala jsem i Luffyho a Zora, jejichž magnetky nám zdobí ledničku, ale jinak jsem k seriálu přistupovala bez znalosti mangy, neposoudím tak, jak moc je věrná předloze. Na druhou stranu, co funguje na papíře, nemusí fungovat v audiovizuální formě. IMHO scénárista i režie odvedli dobrou práci, kdy jsem si seriál maximálně užila a po závěrečném díle měla po dlouhé době pocit, že jsem viděla něco nového a zábavného. Netrpělivě budu vyhlížet 2. řadu a při čekání si určitě párkrát úvodní jízdu zopáknu. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Velice populární manga, která se dočkala celé řady i videoherních zpracování, přichází v hraném seriálu, který je až překvapivě zábavný...ale s výhradami. Pokud neznalý divák přistoupí na pravidla hry a uvědomí si, že tito piráti jsou po všech směrech jiní, než cokoliv, co by piráty připomínalo, užije si dobrodružnou jízdu se slušnou výpravou a podařenou akcí. Bohužel po svižném úvodu se začnou kupit další a další postavy a ne všechny jsou dostatečně zajímavé na to, aby si zasloužily tolik prostoru, kolik dostávají. Je to pitomé, je to divoké, často infantilní, ale dokáže to zabavit i diváky neznalé předlohy a opovrhující čímkoliv asijským. Jen to nemá materiál na 8 hodin ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele

,, I'm gonna be the king of the pirates! " Absolutně nepobírám a musím pozdvihnout do výšin tento kousek! Ačkoliv jsem nikdy původní anime neviděl a Netflix v poslední době neseká zrovna latinu, tak musím naprosto adorovat tomuto seriálu, už do trailerů jsem měl menší hype, že by se tento seriál mohl povést a ihned po první epizodě jsem si to zamiloval a druhá mě už jen utvrdila, sice pak to sjelo trochu z kopce, ale i přes to to byla famózní jízda plná akce, zábavného scénáře, sympatických postav, kdy jsem miloval nejvíce Luffyho a Zora, a zároveň všechny postavy ztvárnili boží herci. Dále seriál vyniká výbornou stylizací a audiovizuálem u, kterého opravdu vrním blahem a dále musím dodat pěkný svět a lóre, který seriál představil takřka na jedničku až mi dal téměř chuť si odehrát znovu Assassin's Creed Black Flag. Tento kus se může pyšnit a říkat si mistrkus, protože já chci už instantně 2. sérii. Ano, Netflix když chce tak dělat seriály umí! Jen se to musí chtít. Já seriál hodnotím kladně jako 9/10 a seriál se může řadit mezi seriály dnešního roku! ()

Galerie (67)

Zajímavosti (23)

  • Buči (Albert Pretorius) a Siam (Bianca Oosthuizen) mají ve jménech skrytý význam. Bučiho jméno je odvozeno od „buči neko“ neboli výrazu pro strakatou kočku, která je v Japonsku symbolem štěstí. Siam (z japonštiny romanizováno jako Sham) je pojmenována po siamské kočce, což ladí s motivem Kurových pirátů, kteří si zakládají na podobnosti s kočkami. (KaraMikesova)
  • Na lupu, který Rudovlasovi piráti ukořistili, je logo mariňáků, obzvláště na bedínce, ve které je ovoce gomu gomu. O tom, že Shanks (Peter Gadiot) přepadl mariňáckou loď, se v kapitole 1017 mangy, která vyšla roku 2021, zmínil Who's-Who. (KaraMikesova)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (více)

Reklama

Reklama