Reklama

Reklama

One Piece

(seriál)
Trailer 3
USA, (2023–2025), 8 h 32 min (Minutáž: 49–64 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(9)

Monkey D. Luffy, mladý pirát ve slamáku, se v téhle hrané adaptaci populární mangy vydá s pestrou partičkou přátel na velkolepou výpravu za pokladem. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (143)

zapalik 

všechny recenze uživatele

Tvůrcům se podařil malý zázrak: uspokojili přísné fanoušky mangy či anime (drtivou většinu z nich, těch normálních) a zároveň vytvořili produkt, který zákonitě musí bavit i úplné nováčky, kteří příliš vnitřně nezestárli. Ten duch, který ze seriálu sálá, je dost unikátní, aspoň pro mě. Já se tak neskutečně bavil, kluk ve mně si rochnil. Je v tom velký srdce a vím, že trojí zhlédnutí zdaleka nestačilo. Za mě plný počet bodů. Takhle má podle mě vypadat kvalitně podaná zábava. Moje podrobná recenze zde. ()

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Veľmi kvalitná adaptácia hlavne po technickej stránke (kamera, strih a dokonca aj fajn CGI). Áno príbeh sa musel skrátiť, upraviť a dokonca aj pozmeniť, čo ortodoxným fanúšikom môže vadiť, ale pre nováčikov skvelé privítanie do tohto šialeného anime/manga sveta. Som zvedavý a teším sa na druhú sériu, a veľmi som rád, že aj vďaka tomuto seriálu množstvo ľudí spozná čaro anime/mangy... ()

Reklama

Myslivir 

všechny recenze uživatele

Bůh audiovizuální tvorby mi asi zase nasral do jídla. Ve chvíli, kdy jsem se už chystal hrané adaptace mang více méně zavrhnout, musel Netflix zainvestovat do správných lidí a na grafu kvality adaptací sinusového průběhu se ocitnout zrovna na vrcholu sinusoidy v kladné ose. Protože zatímco spousta "adaptací", na nichž se Netflix nějak podílí, se nachází někde dole a v záporu (nemluvě o Zaklínači u mínus nekonečna), tento One Piece funguje po téměř všech rovinách docela nadprůměrně. Hlavní cast je skutečně tak dobrý, jak se říká, a sety, rekvizity a kostýmy a masky působí skvěle. Otázkou zůstává, jestli tomu tak bude i dále v příběhu, jelikož věci mají být divnější a divnější a dříve či později dojde na častější CGI, což by mohl být s už tak nadprůměrným rozpočtem docela problém. Do té doby si však ještě nějakou chvíli snad budu moct užívat náramnou dynamiku hlavních postav, zábavnou akci a solidní příběh zakopávající o svoji lehkou okoukanost jen výjimečně. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"I'm the man who's going to be the Pirate King!" Nejlepší seriálová událost nejen roku. Tohle je nejlepší seriálová událost od Stranger Things. Naprosto okouzlující svět, postavy a příběh snadno převedený z anime do live action seriálu. Po ukázce jsem se na Piráty těšil hodně, ale výsledek mě baví ještě víc než jsem čekal. Skvělý casting, soundtrack a kulisy. Chci druhou sérii! / U One Piece mám prostě jen čiré nadšení. Ten seriál mě baví každým coulem. Skvělá výprava, která dovedla z fantasticky absurdních kostýmů, situací a postav udělat absurdní a fantastické postavy, situace a kostýmy. K tomu parádní soundtrack a příběh, který v manze jede už dlouho přes dvacet let. Co se musí ale pochválit nejvíce je casting, který prostě nemá chybu. Nejen Luffy, ale i Zoro a Sanji. A samozřejmě i Nami. Ta je obzvláště perfektní a dokonalá. Vzhledem k tomu jak One Piece překonal veškerá očekávání, tak je jasný, že nás od Netflixu čekají další řady. Nevím jestli tedy dvanáct řad není moc přehnané, ale minimálně pět řad si dám s chutí! (90 %) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„JÁ SE SVÝHO SNU NIKDY NEVZDÁM! VYRAZÍM DO VELKÉHO PÁSU, NAJDU VELKÝ POKLAD A STANU SE KRÁLEM PIRÁTŮ! …“ Po parádním prvním dílu přišlo malý vystřízlivění, který ovšem při zralý úvaze… hele, kolik parádních fantasy se dá takhle vidět? No tak vidíš… Místy je to dost dětský, naštěstí místy i dost drsný – ale přece jen to nechce překročit „krvavou“ hranici přístupnosti. Já to beru – dobrej seroš o rodině, přátelství, cti a (hlavně) snech! /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Seriál je hranou adaptací stejnojmenné „mangy“ kterou vytvořil Eiičiró Oda. Její první kapitola vyšla v roce 1997. Stala se nejprodávanější mangou na světě. (dnes cca 480 milionů výtisků). 2.) Sám autor má nad seriálem „kreativní“ dohled. 3.) Thx za titule „Eliška K. Vítová“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  *  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

Galerie (67)

Zajímavosti (23)

  • V Baratii se do křížku dostanou dva lidé – Fullbody (Jean Henry) a Gally (Nkululeko Phiri). První se v manze dostal do křížku se Slamáky ještě před Baratii, druhý jmenovaný pochází z Odovy předešlé verze první kapitoly mangy a také speciálu Romance Dawn (2008). (KaraMikesova)
  • Na lupu, který Rudovlasovi piráti ukořistili, je logo mariňáků, obzvláště na bedínce, ve které je ovoce gomu gomu. O tom, že Shanks (Peter Gadiot) přepadl mariňáckou loď, se v kapitole 1017 mangy, která vyšla roku 2021, zmínil Who's-Who. (KaraMikesova)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (více)

Reklama

Reklama