Reklama

Reklama

Neumírej sám

Trailer

Obsahy(1)

King David, tvrdý a charsmatický drogový král, se vrací do svého rodného města, kde místo očekávaného spasení najde pouze kruté násilí a zločin. Poslední okamžiky svého života stráví se ctižádostivým novinářem Paulem, kterému vypráví o svých zločinech a jejich následcích. Předává Paulovi kazetu, na níž je zaznamenán jeho život. Díky tomu zůstane Paulův život navždy ovlivněn... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

genetique 

všechny recenze uživatele

Naozaj drsný filmík, ktorý sa len tak ku každému nedostane, no ten kto ho niekedy zhliadne, myslím, že ľutovať nebude. Atmosféra dosť hustá, DMX je ozaj cool a do tohto filmu perfektne zapadol a divák má konečne viac užije nielen jeho gangster-hlas, ale aj čo-to z hereckého prevedenia (preto asi jeho najlepší film). Neľútostný príbeh so skvelým, nečakaným záverom. Na konci filmu ste aj radi, že skončil tak ako skončil. A že vôbec skončil. Pre mňa 75%. ()

Morloth 

všechny recenze uživatele

Film, který obsahuje množství vizuálně zajímavých záběrů, příšerných hereckých výkoný, pro mne nemastných akčních scén, poměrně zajímavých zvratů, podivného scénáře (zejména konec je nevydařený), příšerných rozhovorů,... Film plný klišé, děsného českého dabingu, atd. Prostě film plný paradoxů. Režisér natočil již jeden černošský film, ale tenhle mu rozhodně tolik nesedl... Ale koukat se na to dá. Jen by se neměl brát tak vážně... ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Nechce se tomu ani věřit, ale DMX je opravdu nehorázně cool motherfucker. Nad jeho hláškami by se dalo klidně kroutit hlavou, ale tady je člověk baští ani neví jak. Příběh je kupodivu ucházející a stopáž je tip ťop akorát. Na typicky americký "gangsta" film překvapivě syrová akce a digitální kamera (natáčí se hlavně v noci), což je samozřejmě věc pozitivní. Navíc závěr přinese do trochu obnošené story příjemný závan v podobě neočekávaných zvratů. Celek v podstatě není vůbec inovativní, ovšem podán je formou věru originální. Žádné moralizování, maminkovské řeči a snaha o vykoupení. DMX je prostě šmejd, ale nelze si ho neoblíbit. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Novinář Paul (David Arquette) se stává svědkem zpackaného předání dlužných peněz, po kterém zůstává v tratolišti krve ležet King David (DMX). Paul jej bere do nemocnice, a stráví s nim poslední hodiny jeho života, čímž si od něj vyslouží nečekané děditství - kromě spousty peněz a suprový káry dostává kazetu, kde David popisuje svůj život drogového dealera. Kromě těchto věcí se tímto stane i cílem drogového krále Moona ... Podobné filmy jsou většinou zpackané naprosto debilním závěrem, kdy celý čas "fuckující" dealer "procitne" a stane se z něj svatoušek - nic z toho zde ale nečekejte. Tomu všemu se Ernest R. Dickerson elegantně vyhnul, a fuckující černoch prostě zůstal fuckujícím černochem (a takového DMX zahrát dokáže bezkonkurenčně). Díky tomu, že se větší část filmu odehrává po nocích a syrové kameře mi pak chvilkama běhal mráz po zádech. Ve svém žánru (který nijak nemusím) je tento film králem... ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Na černošskej film s jednim bílým to vůbec nebylo špatné :).Mělo to fungující potemnělou atmosféru,povedenou pointu,slušné herce,i rázný spád.Moc mě sice neoslovily etapy ze života King Davida,ale vyloženě ubíjejícími také nebyly.A možná kdyby autoři ještě více přitvrdili(hodně scén zůstalo na půl cesty) a většině postav dodali tu správnou šťávu,šlo by o výborný drsný pouliční thriller.Ale v zásadě mě i tak Never Die Alone dost mile překvapilo a bavilo. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama