Reklama

Reklama

Vyvolené

  • Hongkong Chi luo te gong (více)
Trailer

Obsahy(1)

Na celém světě začnou jedna za druhou mizet přitažlivé dívky se sportovní postavou. Za touto záhadnou epidemií stojí strůjkyně všeho - Madame M (Almen Wong), která má v úmyslu z těchto dívek vychovat profesionální vražedkyně. Po dlouholetém děsivém výcviku přežijí události jenom Charlene (Maggie Q), Katt (Anya) a Jill (Jewel Lee). Stanou se z nich nejhledanější profesionální vražedkyně. Při výpravě, během níž mají za úkol zabít jistou osobu v Hong Kongu, se setkají s agentem CIA Jackem (Daniel Wu), který přísahá, že dívkám vrátí zpět jejich minulost a Madame M vyřadí ze hry. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Mám pro vás úkol. Zabijte tu vedle vás a její tělo vyneste ven. Kdo nebude do dvou minut venku bude zastřelen!" Tak se cvičí u Madame M, ale výsledky stojí za to - přesně střílející modelky s pronikavým intelektem i sex-appealem, profesionální degustátorky vín, bojovnice přeskakující středně vysoký panelák i vyndavačky páteří z těl vzrušených mužů. Ono je to celé trošku postavené na hlavu, ale ve své historii Intersonic uváděl i větší zvěrstva a já jsem se při pohledu na krásky porušující fyzikální i jiné zákony skvěle bavil. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá docela fajn. Na lehce lechtivý akční filmek (trošku jako Rudá volavka), ale film se spíše přetransformuje na akční. Začátek filmu a pak výcvikový tábor docela ujdou, ale jak se film blíží více ke konci, tak mě přestával bavit. Akce na šnůrách a údery řešené střihem jsou už docela k smíchu. 40% ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý akčný film. Má výborný príbeh o mladých ženách, ktoré boli v detstve unesené tajomnou ženou a prevezené na tajný ostrov, kde sa roky učili, aby sa stali špičkovými nájomnými zabijakmi, pričom výcvikom prešli len tri najlepšie a teraz sa tým živia. Ale jednej z nich tento jednoznačný štýl života naruší láska a stretnutie s mamou, ale nanešťastie aj konkurenčná mafia. Spracovanie je celkom slušné, spočiatku som veľmi spokojný, úvod s likvidačnou akciou príjemne navnadí a už po chvíli sa dej presunie na ostrov, čo je rozhodne vrchol filmu, síce po stránke logiky je všetko úplne mimo, tento spôsob získavania zabijakov je maximálne neefektívny, ale tréning a hlavne úlohy, ktoré treba splniť sú veľmi zaujímavé a celá táto polovica filmu je nadmieru vydarená, ale keď sa už dej presunie do mesta a film získa nový príbeh, tak už zaujímavosť filmu klesne, síce nie až tak veľmi moc, stále sa na to celkom dobre pozerá, ale už len predsa to nie je ono a záverečná časť ma už vôbec nezaujala. Akcie je tu dosť a síce určite nie je práve najideálnejšia, ale som s ňou celkom spokojný. Ale najlepšia je v prvej polovici filmu, film sa zameriava hlavne na rôzne likvidačné scény, ktoré pôsobia pomerne drsne a ešte sa jej darí celkom držať na uzde, takže je to slušná zábava, ale potom už len predsa začne pôsobiť pomerne samoúčelne a mnoho prvkov je tu už iba na efekt, takže väčšina akcie sa mi páči a hlavne tá na ostrove, ale finálny súboj alebo ochrana mamy v byte už moc nie. Herecké obsadenie je na tom dobre, výborná Maggie Q v hlavnej úlohe a príjemná Anya ako jej priateľka, k tomu Daniel Wu, tu si ani nemám moc na čo sťažovať, jedine by to chcelo lepších záporákov. Réžia a technická stránka sú úplne rozporuplné, mnoho prvkov sa mi páči dosť a iné zase ani moc nie, tento režisér má svoj špecifický štýl, ktorý nie je práve najideálnejší, ale ani zlý. Vyvolené už patria medzi iný typ akčných filmov, ako je pre Hong Kong zvykom, ale v rámci neho patrí tento film určite medzi to najlepšie, spolu s filmom Smrtiaci anjeli. 72% ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem si vybral kvůli estrogennímu akčnímu přislibu a především kvůli Maggie Q, která se mi líbila v nějakém dřívějším filmu. Jenže po ne moc dlouhé době jsem zjistil, že jsem si vybral nehoráznou hovadinu. Kterou jsem ale dojel a to jen proto, že jsem věřil, že se to přece jen obrátí k lepšímu. A vlastně si myslím, že jsem to ani nedojel. ()

Martyr 

všechny recenze uživatele

Vacsinu odpadakov ani nezacnem pozerat. Tu vsak zavazil silne akcny zaciatok ala matrix a nasledny odchyt najlepsich bojovnicok (vyhradne zien) uz za mlada, aby z nich mohol niekto vychovat na opustenom ostrove vzdialenom od najblizsej civilizicie stovky mil profesionalnych zabijakov. Za 10 rokov tvrdeho az vojenskeho vycviku mladych dam sa da naucit hocico. Od valania sa v bahne, karate, kurzu modelingu, degustacie vina az po spravne licenie. Neverili by ste. ale toto vsetko sa totiz da v buducnosti vyuzit ako ucinny prostriedok efektivneho zabijania. Skoda, ze po 10 rokoch trenovania zostarli iba 'regrutky' (nie zelezni instruktori a pani so samopalmi stojaci na molach)', z ktorych nakoniec prezije iba ta najsilnejsia(alebo najstastnejsia?). Nuz, prirodne zakony su raz take. Nasledne malo prist k tomu o co asi ma ist, k deju. Isiel som spat. Ale ak mate radi nieco na sposob treningu Americkych ninjov na opustenom ostrove, nevahajte ;-) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Na začátku filmu, když jde Fiona (Marit Thoresen) do hotelového pokoje, má bílé boty s podpatkem, o něco později, konkrétně při souboji s ochrankou, má ploché boty a za dalších několik vteřin, když z pokoje vychází, má opět boty s podpatkem. (Fantasy)

Reklama

Reklama