Reklama

Reklama

Vyvolené

  • Hongkong Chi luo te gong (více)
Trailer

Obsahy(1)

Na celém světě začnou jedna za druhou mizet přitažlivé dívky se sportovní postavou. Za touto záhadnou epidemií stojí strůjkyně všeho - Madame M (Almen Wong), která má v úmyslu z těchto dívek vychovat profesionální vražedkyně. Po dlouholetém děsivém výcviku přežijí události jenom Charlene (Maggie Q), Katt (Anya) a Jill (Jewel Lee). Stanou se z nich nejhledanější profesionální vražedkyně. Při výpravě, během níž mají za úkol zabít jistou osobu v Hong Kongu, se setkají s agentem CIA Jackem (Daniel Wu), který přísahá, že dívkám vrátí zpět jejich minulost a Madame M vyřadí ze hry. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Mám pro vás úkol. Zabijte tu vedle vás a její tělo vyneste ven. Kdo nebude do dvou minut venku bude zastřelen!" Tak se cvičí u Madame M, ale výsledky stojí za to - přesně střílející modelky s pronikavým intelektem i sex-appealem, profesionální degustátorky vín, bojovnice přeskakující středně vysoký panelák i vyndavačky páteří z těl vzrušených mužů. Ono je to celé trošku postavené na hlavu, ale ve své historii Intersonic uváděl i větší zvěrstva a já jsem se při pohledu na krásky porušující fyzikální i jiné zákony skvěle bavil. ()

Evander 

všechny recenze uživatele

Vyvolené jsou neskutečnou slátaninou všeho možného, takže je těžké tento film i hodnotit. Nicméně přitažené za vlasy je to neskutečně, příběh to v podstatě nemá a pokud, tak je velmi nekonzistentní. Na druhou stranu dívat se na to celkem dá, některé scény i pobaví, byť jich není mnoho. Těch vyloženě debilních je o poznání více. Na straně pozitiv filmu jsou krásné ženy a místy slušná hudba, na straně negativ rozhodně otřesná režie, bídná práce s kamerou, absence konzistentního a smysluplného příběhu a nakonec vlastně i akční scény. 45% ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu nepopsatelnej film. Příběh je tak stupidní že si nezadá s "Americkým ninjou" nebo "Neprůstřelným mnichem." Celé pojetí tohohle filmu i s akčníma scénama mi zas připomělo Seagalovu "Bestii." Když jsem se pak kouknul na jméno pana režiséra, tak jsem prozřel, jelikož "Bestii" má na triku taky on. No, ale to jsem dost utekl od tématu. Ze začátku sledujeme jakousi velmi, ale opravdu velmi fešnou vražedkyni jak killne ňákýho chlápka (a nezapomene se přitom obnažit což je dobře), načež docela efektně killne ochranku a pak už to jen koupí bazukou, když opouští místo činu. Wow, řekl jsem si, tenhle film se asi s ničim nesere a tenhle pocit mi ještě chvíli zůstal. Jenže se smrtí týhle kočky přišla jedna paní se jménem Madamme M (opravdu cool jméno ještě že se tam nevyskytuje i Gentleman G) o svoji assassinku a tak ukradne 40 asi 12 letých holčiček z celýho světa a vycvičí si z nich novou generaci zabijaček!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty malý holky jsou hlídány nakakanejma Mexičanama, který je v případě útěku nemilosrdně odkráglujou (což je docela setěr i když se celý proces odehrál mimo záběr). Holčičky podstupujou trénink pod přísným vedením namakanýho debila se strašně srandovním přízvukem, který nosí černý brejle a jen tak mimochodem svým svěřenkyním dupe bagančatama na hlavu. Když nám holky vyrostou tak dostanou za úkol zabít pár těch Mexičanů a pak zabít i všechny svoje kámošky, dokud nezbyde jen jedna přeživší supervražedkyně (což mohl vymyslet jen debil, protože to je nehorázný plýtvání materiálem). Jenže ouha! Tři svěřenkyně bojovaly tak dobře že je Madamme M nakonec ušetřila, pozvala na oslavu, otrávila aby mohla nastat jedna z nejkomičtějších scén filmu. A to znásilnění našima starejma známejma namakanejma Mexičanama (který už se změnily na bělochy a černochy). Po skončení jsou holky vypuštěny do světa, kde z naprosto neznámých důvodů zabíjej bohatý chlápky. Pak se jedna zamiluje do policajta, film začne bejt neomluvitelně nudnej, objeví se jakýsi hlavní záporák, který je následně zlikvidován ve strašně trapný bitce a konec zvonec. Jojo, čim dýl se na tenhle film koukáte, tím je debilnější a to mě ze začátku fakt bavil. Nejhorší je právě postava toho policajta, nejen že ten chlápek neumí vůbec hrát, ale s tak debilníma dialogama by si neporadil ani držitel Oscara. Akční scény jsou čím dál trapnější, a efektnější a víc cool záběry používá i Uwe Boll. Takže jedinným kladem pak zůstávají hlavní představitelky, které jsou opravdu krásné a nejlepší část filmu je ten výcvik, protože tam je takovejhle bab 40. Stejně ale nechápu, co scénárista při psaní tohole filmu kouřil a ještě víc nechápu, jak mohl někdo dát prachy, aby se tohle natočilo. Kdo neuvidí, neuvěří. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Mno nevím nevím. Na jednu stranu pěkné holky (japonky), docela pěkná choreografie soubojů (semtam), na druhou stranu pěkně debilní příběh.. posuďte: Jakási mocná organizace unese 40 malých holčiček, aby z nich vychovali zabíjecí mašiny. Šest let tvrdého výcviku, a ve chvíli kdy mají 40 skvěle vycvičených bojovnic tak to začne: "Budete spolu bojovat, a poslední přeživší pro nás bude pracovat".. Takže vyhodí do vzduchu všechen výcvik a nechají si jednu holku ? (Oni si teda nakonec nechají 3, dvě kamarádky až za hrob, a tu třetí protože je dost dobrá)... A jen co je vypustí na svobodu, tak se jedna z holek zabouchne do poldy, který zrovna čistě náhodou pracoval na případu unesených holčiček... Takže pokud vypnete na hodku a půl mozek, a budete se jen dívat jak se řežou - tak si jednu dvě hvězdičky přidejte - jinak ruce pryč.. ()

Phillo 

všechny recenze uživatele

Vynikajúcu prvú polovicu zabíja absurdita tej druhej, ktorá je tak niekde na úrovni kung-fu seriálov. Celkovo skôr na 2*, avšak surovosť a zapamätateľnosť tej prvej mi nedovolujú ísť pod 3. Škoda neudržaného tempa a možno aj reálnosti z prvej polovice, ktorú strieda absolútne nereálna a tým pádom aj smiešna druhá polovica. 50% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Na začátku filmu, když jde Fiona (Marit Thoresen) do hotelového pokoje, má bílé boty s podpatkem, o něco později, konkrétně při souboji s ochrankou, má ploché boty a za dalších několik vteřin, když z pokoje vychází, má opět boty s podpatkem. (Fantasy)

Reklama

Reklama