Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sonny je poněkud dětinský nedostudovaný právník, který nedávno překročil třicítku. Nemá žádnou představu, co si počít se životem. Zklamal rodiče a přítelkyně Vanessa se s ním rozešla. Pak dojde v Sonnyho životě ke klíčové události. V jeho bytě se shodou náhod objeví pětiletý Julian, údajně nemanželský syn Sonnyho spolubydlícího. Napadne ho, že by si chlapce mohl adoptovat a tak dokázat své přítelkyni, že se dokáže vyrovnat se zodpovědností dospělých. Vanesu tím bohužel neohromí. Sonny si brzy vyhlédne náhradu v podobě pohledné Layly. Jejich vztah se vyvíjí po večerech, takže přes den má dostatek času obšťastňovat Juliana svými svéráznými výchovnými metodami. Jenže pak se objeví zástupce sociálního úřadu, který zjistil, že Sonny není Julianův otec, a dítě mu odebere. Role otce se Sonnymu zalíbí natolik, že chce, aby mu byl chlapec svěřen do péče. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Paity 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler si v této komedii zahrál na nechtěného tátu. Kluk je sice v jedné a tisíci věcech naprosto opožděný až retardovaný, ale v Americe to asi berou jinak, když mají tu nenásilnou výchovu "dělej si co chceš, jen mě nezabij". Každopádně špunt mu přiroste k srdci a najendou se z něj stane ten pan spolehlivý. Nic víc, nic mň. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Házet klacky před kolečkové brusle může být zábava proč ne. Na téhle komedii mě zklamal snad jen ten závěr, protože jinak jsem se celkem bavil. Místy byl humor sice hodně slabý, ale jinak je zde k vidění hned několik vydařených situací/hlášek, pro které stojí za to, si film pustit ještě jednou. Sandler opět nezklamal. ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler tentokrát ve více rodinném podání. To ovšem neznamená, že by se vzdal několika extrémně ujetých a drsných sandlerovských scén jako házení klacků bruslařům pod nohy. Já se prostě bavil i když podobné rodinné filmy s malýma spratkama nemusím (mám dost těch svých doma). U filmu jsem se mimo jiné naučil, že Styx je nejlepší rocková kapela na světě (pro Američany možná). ()

bergeron 

všechny recenze uživatele

Tento film bude pre mňa vždy srdcovka. Ako dieťa, ako dospelý, a aj ako starý, vždy mi tento film pripomenie úsmev, radosť, a zo smútku a depresíí ma pozdvihne. Neviem čím to je, ale tento film je jeden z najlepších od Adama. Videné 10000krát, vždy to má tú istú iskru. Vždy je život krajší, a plny možností po zhliadnutí. Je to moja aura. Mám pocit že Steve Buscemi hrá všade kde Adam :D ()

tron 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler založil svoj imidž na tom, že hrá sympatické hovädá a aj tentokrát to hrá celkom zábavne, aj s pomocou výrazných podporných rolí (Steve Buscemi ako psychotický bezdomovec). Štandardný scenár plný povinných žánrových osviežuje práve Sandlerova odvalenosť, takže je to deťom nevhodné. O vtedajšej Adamovej nesmiernej popularite vypovedá celosvetová tržba šialených 234 (pri trápnom 34-miliónovom rozpočte). ()

Galerie (41)

Zajímavosti (19)

  • Film se měl původně jmenovat Guy gets kid, v češtině Chlápek dostane dítě. (kosticka7)
  • Režisér Dennis Dugan se ve filmu objevil jako chlapík, který je nepřipravený na Halloween. (HappySmile)
  • Akční postavička "Potápěč Steve" je fiktivní figurka vyrobená Adamem Sandlerem podle figurky "Potapěč Dan", se kterou si hrál jako dítě. Postavička "Potapěče Dana" může být viděna v jiném Duganově filmu - Ten kluk je postrach (1990). (HappySmile)

Reklama

Reklama