Reklama

Reklama

Carne

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

40 minútový projekt z rannej tvorby kontroverzne vnímaného Gaspara Noého pojednáva o mužovi v stredných rokoch menom Mäsiar (Butcher). Okrem malého mäsiarstva s konským mäsom svoj čas venuje "zakríknutej" dospievajúcej dcére o ktorú sa musí starať sám, keďže ho manželka hneď po pôrode opustila. A ako to už býva, otec svoje dieťa ochráni aj keby mal preto skončiť za mrežami. (Tomco)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Happy řezník, část první, kterou jsem shlédl až po té druhé. Hrdina pracuje na koňských jatkách, snaží se uživit zakřiknutou dcerku a krotit přitom své úchylácké já, pak ale dojde k incidentu a ten si bude muset odsedět. Finančně na tom zle se pokusí odstartovat s čistým štítem. Ale život je kurva. Už z tohoto postaršího kousku jasně dýchá Noého rukopis. Deprivace, krutá a šedá realita, marná existence, bezcitnost. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Na to, že ide o nezávislú prvotinu Gaspara Noéo. je to neskutočne geniálne. Kamerové zábery, strih, zvuk, dej... Takéhoto Noéo mám rád. Avšak miestamy to bolo až príliš samoúčelné, takže niektoré zábery keby sa vynechali, by tomuto kúsku určite neuškodili. Mojim veľkým paradoxom je fakt, že príbeh Butchera som videl presne od zadu. Najprv posledný In to the void, potom I stand alone a až na koniec Carne. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

„Máš menstruaci? Proč? Krvácíš. Protože jsem panna. Buď opatrný. Jsem čistý. Víš, že tě miluju?“ Tak již po samotném prologu mi bylo jasné, že i tentokrát se dočkám od Gaspara Noéa další kontroverzní podívané. Příběh o řezníkovi a jeho slabomyslné dceři mne sice nezaujal tak jako koňská porážka (já mám koninu docela rád) a následný porod, ale přesto měl v sobě jisté kouzlo, které mě upoutalo k monitoru až do poslední minuty. Nenudil jsem se, i když ke konci to už nemělo moc šťávu (když nepočítám hlášky o tlusťošce) a tu scénku s napadením chlapíka si mohli odpustit. Každopádně některé hlášky neměly chybu, stejně jako titulky v novinách. Takže pokud od toho nebude čekat zázraky, užijete si to určitě víc, než žiletky zařízlé v prdeli při průjezdu tobogánem. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Drama v němž hlavní roli hraje - jak je pro Noého typické - láska v hodně bizarní podobě a pomsta, která tak často bývá slepá. "Carne" předznamenává následující režisérovy filmy, zejména "Zvráceného", v jehož úvodní scéně se Řezník na okamžik vrací a je to právě on , kdo vyslovuje motto snímku: "Čas všechno zničí". ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Samota, depresia, úzkosť.. Žiaden iný tvorca tieto veci nevie tak dobre evokovať na plátno ako Noé, že človek v úplnej sociálnej spodine vidí, že lepšie sa to natočiť (s takým rozpočtom???) ani nedá! Naprosto presvedčivý a civilný scenár, mierne šokujúci začiatok (koňske jatka) a neuveriteľný výkon Řeznika (Philippe Nahon)-toto je proste predok New French Extremity aneb kontroverzný začiatok Gaspar Noého! ()

Reklama

Reklama