Reklama

Reklama

Epizody(10)

Recenze (16)

Davies182 

všechny recenze uživatele

[Nedokoukáno a vracet se k seriálu nebudu] Dal jsem tomu šest dílů, protože byla chuť na nějakou hororovou TV show, takhle si ale teda strach a napětí v seriálu nepředstavuju. Spousta prázdného tlachání, kdy se absolutně neřeší gró a základní problém městečka, tj. jak a proč funguje, včetně ozbrojených výprav do lesa. Možná na tuhle část tvůrci čekali až do budoucna, ale já chtěl akční mystery horor už od začátku, a ne se k němu prokousávat skrze ubíjející soap operu. Jsou větší seriálové resty, sorry jako. [HBOmax] ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako fanoušek Ztraceni jsem si první sérii užil. Mám rád mysteriózní věci. From má dobře vykreslené postavy a děj samotný na záhadném místě odkud není úniku a kde na vás v noci čeká vaše největší noční můra jsou slušně odvedený. Jenom je to oproti Ztraceni mnohem slabší podívaná. V poslední desáté epizodě se divák musí připravit na to, že odpovědi pravděpodobně nedostane a místo toho vás tvůrci budou lákat na další řadu. Já to čekal a nebyl jsem zklamaný, naopak chci další sérii. Převládá ve mě více pozitiv než negativ a proto ve finále dávám seriálu zatím 4 hvězdy a to z toho důvodu, že se těším na další řadu, která pokud bude rozhodne o mém hodnocení. 6-7/10 Více zde: recenze :-) ()

Reklama

elanius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Profi odvedená prácička. Harold Perrineau výborný, parádny casting. Jasné, je to ťažký ripoff Lostu, ale postavy sú fajn, dej a príbeh podľa mňa dostačujúci. A prísľub do ďalšej série je slušný. Zabavil som sa o dosť viac ako pri Last of Us napríklad. O chvíľu začína pokračovanie a druhá séria asi rozhodne o osude celého seriálu. (8/10) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

béčková jednohubka, která v něčem připomíná Wayward Pines, v něčem zase Kingovo Prokletí Salemu a její potenciál je soustavně zabíjen tunou prázdných rozhovorů o ničem. Kdyby se tyhle telenovelacké rozhovory prostříhaly (vystříhaly úplně) tak by zůstal tak čtyřdílný, průměrně zábavný horůrek. V téhle podobě je to nicméně často spíš ubíjející a druhou sérii si ještě hodně rozmyslím...50% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Na kerého Krista to má desať epizód, v ktorých sa poväčšine tliacha o pičovinách, to by ma teda fakt zaujímalo. Ja neviem, čo to dnes majú všetci za jebnutý zvyk, odbavovať sa pri horor žánri prvkami pojebanej, unudenej drámy, ktorá jediné čo v kombinácii s týmto žánrom dokáže, je dokonale nasrať. Námet solídny, o tom potom. No osem hodín je totálna vražda a istým spôsobom aj strata času. Nie díky .. ()

Galerie (131)

Reklama

Reklama