Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V nepřítomnosti šerifa Boyda se Donna a Kenny snaží dostat chaos pod kontrolu, když do města přijede autobus plný nic netušících nově příchozích. Victor a Tabitha se vydávají na děsivou cestu labyrintem tunelů pod městem. (HBO Max)

Recenze (4)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super úvod do druhé řady. Za úvodní rekapitulaci první série jsem hodně rád. Hned mi to vrátilo vzpomínky na události co se staly a pohled na postavy a hned jsem si uvědomil jaký jsem k nim měl v první sérii vztah. Úvodní díl se nese na stejné vlně jako úvod první řady. Hned nás to hodí do děje, má to super atmosféru a nové postavy. Pasáž v dolech, kde žijí ty monstra, tak to mělo pěknou atmosféru a závěrečný wow moment opět pěkně nalákal na další díly. Těším se co bude dál. :-) ()

Baru.Class 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto skvělej začátek další série, díky kterýmu odpouštím to nekonečně dlouhý čekání na sérii č. 2. Děj našlapanej jak slepice v klecáku u Horní Dolní, skouknuto jedním dechem! Bravo a jen tak dál! ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uškriekaný rozstrel druhej sezony u mňa na hodnotení nepridáva. Autobus s nehercami veští dalších dvadsať sezon, ako som vytušil už na konci jednotky. Vedúca zájazdu by si zaslúžila jednu pecku do držky! Mladý tlstý černoch nie a nie sa vymáčknuť k odpovedi. Kurwa, zabíjal by som! Ale dejovo OK. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príchod "nováčikov" nebol tak strašidelne otravný, ako som sa vopred obával, máme tu totiž jedno prekvapenie a vodička autobusu a jej vzdor ma slušne bavil ako running joke. V katakombách pod zemou sme svedkami čistokrvného hororu a to ani nemuselo prísť k žiadnym akčným vystúpeniam monštier. No a šerifova dejová línia je tak ultra mystery, že ihneď potrebujete vedieť, kde sa nám náš chlapík práve nachádza. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama