Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodinná komedie Marie Poledňákové zachycuje několik týdnů v životě rodiny atraktivní ženy, televizní hlasatelky Magdy (J. Šulcová), jejího, v pořadí již druhého muže (P. Haničinec), a dospívajícího syna (M. Vladyka). Magda je činorodá, energická žena, ne nadarmo jí doma říkají „šéf“. Kromě své profese bravurně zvládá i problémy jiné. Jejím snem je konečně se přestěhovat z malého bytu do vlastními silami vybudované vily nad řekou a stihnout to do Štědrého večera. Ale všechno se nedá předvídat a někdy si život najde své cesty sám. Ať je to náhodné setkání se zajímavým mužem, lékařem (J. Kačer), nebo dospívání syna, jeho první láska i snaha vymanit se z láskyplného leč poněkud těsného sevření matčiny péče. (Česká televize)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

mibara

mibara (hodnocení, recenze)

Film měl premiéru na Štědrý den roku 1980 ve 21.50 hod na I.programu,takže se měl stát úspěšným filmem,který bude u diváků stále oblíben.Myslím,že se to tak úplně nepovedlo,ale špatné to vysloveně nebylo.

M.B

M.B (hodnocení, recenze)

flim je příjemný nenáročný,má děj ,je ze života.Jana šulcová její první hlavní role zvládnuta na jedničku,ostatní herci také dobří,film uspokojí .

Související novinky

Zemřela Jana Šulcová

Zemřela Jana Šulcová

29.07.2023

Ve věku 76 let opustila pozemské jeviště a plac jedna z nejoblíbenějších hereček 70. a 80. let Jana Šulcová. Už jako dítě navštěvovala Dismanův rozhlasový dětský sbor, účastnila se školních… (více)

Reklama

Reklama