Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrácký Longfellow Deeds je majitelem malé pizzerie a nečekaně zdědí miliardový majetek po svém strýci. Po přistání v New Yorku ho sleduje asistent moderátora bulvárního televizního pořadu, který chce o dědici natočit skandální pořad. Novopečený milionář před budovou firmy zachrání mladou ženu, kterou chtěli okrást. Netuší, že dívka, která se ve skutečnosti jmenuje Babe, je protřelou produkční bulvárního pořadu, a že přepadení bylo fingované. Deeds se do ní na první pohled zamiluje a pozve ji na večeři do luxusní restaurace. Tam přijme pozvání ke stolu newyorské smetánky. Když pochopí, že si z něj snobská společnost dělá legraci, zmlátí je a pak vyrazí na tah se slavným tenistou. Moderátor McGrath to zveřejní druhý den ve svém pořadu. Následující den je Deeds náhodným svědkem požáru, kdy z hořícího domu zachrání několik koček i jejich majitelku. McGrath jeho zásah sestříhá tak, že v reportáži vypadá jako sexuální deviant. Babe, které se dobrácký mladík začíná líbit, se proto se šéfem pohádá. Vinou zrádného ředitele, který chce od Deedse v tajnosti odkoupit akcie společnosti, zjistí pravdu o Babe. Přestože se mu dívka omluví, on ji odmítne. Ráno podepíše prodej akcií a odjede zpátky domů. Když chce ředitel firmu prodat i za cenu propuštění padesáti tisíc lidí, vrátí se Deeds do New Yorku a jako majitel jediné akcie se na valné hromadě pokusí prodej překazit. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (239)

Lord Fuck odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou filmy u kterých si musíte položit otázku "proč se ten film vlastně točil" a tahle "rádoby komedie" je tomu zdárným příkladem. Stupidní pokusy o vtipnou situaci střídá druhou a já nevěřim vlastním očím. Ze slibnýho námětu se rázem stane brak všech braků. Nechápu jak movie mohl dát 4 hvězdy. Tos u toho filmu musel bejt totálně zhulenej. Fakt hnus!! ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tentokrát dávam o tú hviezdičku naviac prekvapivo za podarenú romantickejšiu stránku. Nie že by sa na tom nedalo zasmiať, humor je tu tiež na správnom mieste, ale rýchla romantická zápletka v mladom príjemnom podaní niekedy tiež nezaškodí. Je to taký pomyslený zvrat v Sandlerovej kariére modrých film. 75%. ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler aka dobrácky Mr Deeds a jeho čierna noha útočia na naše bránice a dá sa povedať, že triafajú do "čierneho". Takýchto "náhodných" milionárov máme dosť aj v našich krajinách, len väčšinou nie sú až tak charitatívne založení, ako Mr: Deeds... Jedna hviezda naviac bude za škuľavého Steva Buscemiho, ktorého som tu vážne nečakal. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Tohle mi sedlo, Sandler s výrazem a chováním prosťáčka je fuckt k nakousnutí, tohle mu sluší vždycky. Scény zuřivého mlácení do černé nohy a záchranná hasičská akce koček všech barev a podob nemají ve svém žánru obdoby (Mohl bys mi to vyndat z nohy, jsem tady trochu přibitej)☺. Sice mi tam ta kleptomanka trošku dost vadila, ale budiž, Sandler je naštěstí spolehlivý tahač sám za sebe, takže o zábavu nebylo nouze. John McEnroe příjemným zpestřením. Prostě a jasně Sandlerovka jak vyšitá bílou nití na černém plátně. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jediné co mě na Náhodném milionáři napadá hodnotit kladně je Adam Sandler,který hraje jediný docela přirozeně a má jediný vtipný repliky a scény co film obsahují.Winona Ryder je opět šedošedou myškou,Peter Gallagher je dost nevýrazný záporák,ale hlavně jindy naprosto ojedinělý,strhující a výjmečný herecký talent a projev Johna Turtura je zde neuvěřitelným paskvilem.Dějově je celý film nalinkovaný od prvních minut,je to snad nejotřepanější filmová linie vůbec(kterak naivní dobrák k lásce a bohatství přišel a všechny zhýralé zbohatlíky napravil),prostě neoriginalita a šablonovitost kouká na hony dopředu z každé scény.To mi u některých filmů ani tak nevadí,když ovšem mají v tom otřepaném ději alespoň nějaké osvěžující prvky,ovšem ani ty se zde vůbec nevyskytují.Převaha trapných situací převládá nad těmi vtipnými o několik tříd,některé jsou dokonce tak zoufalé,až je to pobuřující,viz záchrana koček při požáru,či závěrečný "srdceryvný" projev,to je fakt už pravá filmová ubohost(ovšem né že by ojedinělá).Mr.Deeds je neoriginální,chvilkami urážející svou trapností,romantická komedie,kde je jak kvalitního vtipu,tak romantiky jak šafránu.Velmi slabé 2*! ()

Galerie (39)

Zajímavosti (8)

  • Okrem New Yorku a Kalifornie pracovali filmári aj v mestečku New Milford v štáte Connecticut. (MikaelSVK)
  • Cameo rolu si vo filme zahral aj sám režisér Steven Brill, a to ako violista v Madison Square Garden. (MikaelSVK)
  • Modelová řada aut, které Longfellow Deeds (Adam Sandler) koupil svému městu na konci filmu, je Chevrolet Corvette (C5). (Steewe)

Reklama

Reklama