Reklama

Reklama

Zasažena náhlým blahobytem

  • Itálie Colpita da improvviso benessere (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Krásná Betty pracuje v římské tržnici, kde celé dny prodává ryby a sní o tom, že jednou pohádkově zbohatne. Její přítel Luiso je celkem k ničemu, nikde nepracuje a má anarchistické nápady. Jednoho dne však Betty v jejím stánku navštíví kontrolor Gigi, který v tržnici přísně dohlíží na hygienu a tím přivolá na sličnou prodavačku ryb spoustu starostí a problémů. (MVanis)

(více)

Recenze (4)

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 1 = 22.12.1979, réžia slovenského znenia (ČST Bratislava) = ETELA BALGOVÁ - HARANTOVÁ (11.11.2016) ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Takové rozhárané. Betty je chvíli Luisem, pak s Gigim, pak jí hygienik uteče a několikrát se vrací. Ale je to italský film, takže cajk. A dabingu: To, co předvádí Eva Hudečková, nemá obdoby. Kouzlí s hlasem, a Petr Oliva s Ladislavem Mrkvičkou jí zdatně sekundují. Řím a potažmo celá Itálie ještě mnoho desítek let po válce nebyl snadným místem k životu. Pár věcí jsem nepochytal, jakoby chybělo vysvětlení. Na druhou stranu tím pěkně posouvali děj dál. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Prodavačka ryb na trhu touží zbohatnout, najednou se jí to povede....S energickou Giovannou Ralli a jejím druhem, lenošným Frankem Cittim...Zhlédnuto v originále. ()

garry 

všechny recenze uživatele

Nejlepší je přítel anarchista. Ráno v posteli obviní podnikatelku že je kapitalistka, která vykořisťuje pracující a pak se obrátí na pravý bok a spí dál. Kapitalistka musí jít dřít na trh. Anarchista v poledne vstane udělá si snídani a pak jde položit k soše Giordana Bruna na Campo de Fiori kytičku. Při té příležitosti nafackuje jezuitovi a obviní ho z upálení Giordana Bruna. Prostě hlína. ()

Reklama

Reklama