Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Anna, která miluje zapékaná jídla, zapíjí prášky vínem, má bujnou fantazii a šílí za pohledným sousedem odnaproti, se stane svědkyní vraždy. Nebo to byl jenom přelud? (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (91)

guasimodo 

všechny recenze uživatele

Zkouknuto celé najednou a musím říct že do sedmého dílu jsem si říkal "jo" celkem to jde. bylo to jako by jste pořád rovnaly list papíru aby byl dokonale rovný a krásný no a pak přišel poslední osmý díl a ten papír vezmete zmačkáte vytřete si s ním prdel a spláchnete... Při finále závěrečného dílu se ozval huronský smích mé ženy s poznámkou "bože na co to koukáme" já jsem tedy koukal naprosto potichu a jen jsem se snažil pochopit jestli je to myšleno vážně nebo zase nějaká parodie na film Chucky.. ()

MarySan 

všechny recenze uživatele

Tak já vlastně vůbec nevím, co si o téhle sérii myslet. Nemůžu si pomoci, ale nelze se ubránit srovnání s Dívkou ve vlaku. Máme tu také ženu, která má problémy s alkoholem, navíc i s léky, tudíž se pak sama ztrácí v tom co udělala, či neudělala. Ačkoliv mi v hlavě pořád visela myšlenka na Dívku ve vlaku, celý seriál jsem s napětím shlédla a upřímně se smála konci, protože to byl neskutečně absurdní a zároveň geniální závěr. Vše jsem s hlavní hrdinkou prožívala a myslím, že převedla skvělý herecký výkon, ale ta překombinovanost byla neuvěřitelná, což byl možná i cíl. Vypadá to, že by mohla být i druhá série, ale ta už mě popravdě řečeno vůbec neláká, ale jak se znám, zvědavost mi nedovolí sérii ignorovat. Myslím, že tři hvězdičky jsou zcela adekvátní. Ale ten název, proč?!? ()

Reklama

Kleinbauer odpad!

všechny recenze uživatele

Nádherná ukázka uslintané zbytečnosti pro diváky s opravdu hlubokou retardací. Všem, co běžně mozek používají k jeho původnímu určení a znaveni děsivou nabídkou Netflix CZ zcela náhodně vybrali tenhle seriálek ovšem doporučuji vydržet do posledního, 8.dilu. Něco takového našinec uvyklý na Ženy za pultem ještě neviděl. Jděte do toho, rozhodně. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

To snad nemysleli vážně...... Beru to jako parodii na všechny možné filmy tohoto typu, aspoň doufám že to tak mysleli. Mezi nočníma mám na půl vyplý mozek tak jsem se dodíval na celou sérii.... Myslel jsem že to bude něco ve stylu série Smrt nás spojí, která je super a je taky na Netflixu, bohužel..... Stupidita na entou ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

"Jakožto zdejší" Filmový Neumetěl, Amatér, Ten, ktorý sa vo filmoch nevyzná, Plácajúci Nezmysly- tvrdím, že pre mňa FAYN (***) Tvorcovia dali Vážnosti dovolenku. Splácali veselohru s peknymi obrázkami, aby bolo o čom, čo je Celkom fajn , ALE, prekvapiť sa dá aj inak (nie?) Nie veľmi zamotaný a žánrovo z každého rožku trošku. Diagnóza: Mám zmysel pre humor a trochu toho absurdu. Uzávierka neprekvapila, ale na Niečo som si spomenul, tým netvrdím, že Ukradli. Len si tiež Spomenuli. Zvyšujem na 4ku# nech je sranda. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

  • Predstaviteľka Anny (Kristen Bell) pije v skutočnosti z vínového pohára ibištekový čaj. (Mandragor)

Reklama

Reklama