Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví nejen o velké osudové lásce začínající zpěvačky a ostříleného rockového hudebníka, ale také o trnité cestě ke slávě a kruté dani, kterou za ni je nutno platit. Esther Hoffmanová (B. Streisandová) se živí jako zpěvačka v nočních klubech. Její nezvykle procítěný zpěv zaujme rockovou hvězdu, která se právě v klubu „propíjí k ránu“. Dívka ho zaujme natolik, že už ji nespustí z očí. Zatímco však její hvězda teprve stoupá na pomyslné hudební nebe, jeho talent se pomalu rozplývá v přemíře alkoholu a nezřízeného života. Přesto se tito dva do sebe bláznivě zamilují. Hudební film zaujme množstvím původních písní ve skvělém provedení Barbry Streisandové. Role jejího partnera – rockové hvězdy Johna Normana Howarda je pak „na míru ušitá“ zpěvákovi Krisu Kristoffersonovi. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

ripo 

všechny recenze uživatele

Keď vypnem obraz , tak musím skutočne priznať, že Barbra má božský hlas. Len prečo sa derie aj do hraných úloh ?!? Mohla síce sebelepšie zahrať - aj tak by som mu nedal ani o jedinú hviezdičku viac. Neuveriteľný príbeh, kde zhýraleho rockera v priebehu jediného mesiaca obráti naruby začínajúca hviezdička pop-music, ktorej sláva prerastie nad hlavu jej proťajška .... Tento film je hybrid muzikálu, rodinného filmu, romantickej limonády, a ten hybrid je až taký prekombinovaný, že človek nevie, čo si má o tomto dielku myslieť ..... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Hladat v tomto planom podpriemere nejaku nadcasovost je cisto mimo realitu. Film skor vypoveda o dobe 70. rokov a o sposobe zivota tej dvojky... nema to uz ani cim zaujat. Zarobilo to akurat na seba dost dobre no a ak niekoho zaujima ako jeho kariera upada a jej kariera ide hore - taxi moze film kludne pozriet. Takze suverenne najslabsi clanok zo serie A star is born. 40 % ()

Reklama

Tamdydam 

všechny recenze uživatele

Tenkrát vznikala opravdu dobrá huba, dnes se točí opravdu dobré filmy o těch, co jí tvořili. Tenhle film mě opravdu nezaujal. Přestože rockerské zákulisí vykreslil možná věrohodně a herci se také předvedli..., ale prostě tomu něco chybělo. A bylo toho dost. Kdyby mi někdo nakukal, že se jedná o životopisný film nějakého slavného rockera, možná by to trochu pomohlo... ()

Deverant 

všechny recenze uživatele

Film osciluje někde mezi muzikálem (či spíše hudebním filmem), romantickým filmem a filmem o fungování hudebního průyslu (zrcadlový vzestup Esther a pád Johna) což končí tak, že plně není ani jedním z nich. Ta třetí rovina se mi zamlouvala určitě nejvíc, už protože hudba Barbry Streisand je mi značně vzdálená a romantická rovina tento rozměr nijak nenarušuje. Takže jako film o "odvrácené straně" (je to klišé, ale co naplat) hudebního průmyslu tři hvězdy. ()

Amonasr 

všechny recenze uživatele

Hodně banální příběh, navíc dost nudně natočený, k postavám jsem si nedokázal vytvořit žádný hlubší vztah. Očekával jsem alespoň nějaké hudební lahůdky, ale ani těch jsem se moc nedočkal. I přes hvězdné obsazení se zrodil vcelku zbytečný film. Ještě že mám svůj archiv hodnocení zde, takže se na tento film už naštěstí nikdy znovu nepodívám a ušetřené 2 hodiny budu moci strávit něčím lepším nebo příjemnějším. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (16)

  • Scenár bolo nutné prekopať na rockovejšiu notu, preto John Gregory Dunne a Joan Didion strávili tri mesiace s takými gigantami, akými boli Jethro Tull, Uriah Heep a Led Zeppelin, aby dokonalo vstrebali atmosféru koncertov a zákulisie niekdajších hviezd. (classic)

Reklama

Reklama